Απόλλων Σμύρνης : Χωρίς Αλμπάνη με ΑΕΚ

Απόλλων Σμύρνης : Χωρίς Αλμπάνη με ΑΕΚ

Τις υπηρεσίες του Χρήστου Αλμπάνη θα στερηθεί ο Γιώργος Παράσχος για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος το Σάββατο (4/5) κόντρα στην ΑΕΚ. Πήρε εξιτήριο ο Κούρος.

Χωρίς τον Χρήστο Αλμπάνη στη σύνθεση του θα υποδεχθεί το Σάββατο (5/5) ο Απόλλων Σμύρνης την ΑΕΚ στη Ριζούπολη για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο 23χρονος εξτρέμ είχε αποχωρήσει με πρόβλημα στον προσαγωγό από το πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και την Τετάρτη (2/5) υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Αυτές έδειξαν ότι ο πρώτος σκόρερ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» φέτος (8 γκολ) έχει υποστεί διάταση στον προσαγωγό και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις της ομάδας για περίπου μαι εβδομάδα, οπότε δεν θα μπορέσει να την ενισχύσει κόντρα στην ΑΕΚ.

Απών από την αναμέτρηση αυτή θα είναι και ο Αλέξανδρος Κούρος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αυτές τις μέρες από κρίση σκωληκοειδίτιδας και πήρε εξιτήριο την Τετάρτη, ύστερα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Να θυμίσουμε πως στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου ενόψει ΑΕΚ δεν θα είναι ούτε ο αρχηγός του Απόλλωνα, Μιχάλης Κύργιας, που είναι τιμωρημένος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ