Μαχλάς : «Ο ΠΑΟΚ άξιζε το φετινό πρωτάθλημα!»

Μαχλάς : «Ο ΠΑΟΚ άξιζε το φετινό πρωτάθλημα!»

Ο Νίκος Μαχλάς σε μια μεγάλη συνέντευξη σημείωσε ότι θεωρεί φέτος τον ΠΑΟΚ καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, τονίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι» άξιζαν να πάρουν το πρωτάθλημα.

Ο Μαχλάς θεωρεί υπερβολές όσα ειπώθηκαν για τον Ιβάν Σαββίδη σε μια μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΦΩΣ» μίλησε για πολλά θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι θεωρεί φέτος τον ΠΑΟΚ καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, τονίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι» άξιζαν το πρωτάθλημα, μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη και θυμήθηκε και μια ιστορία που έζησε ο ίδιος με πιστόλι που έβγαλε παράγοντας σε αθηναϊκό γήπεδο όταν έπαιζε στον ΟΦΗ!

Σε ερώτηση αν φοβάται επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου και πώς βλέπουν οι Ολλανδοί αυτά που έγιναν στον Βόλο πέρσι ή τον Σαββίδη να μπουκάρει με το όπλο στο γήπεδο είπε: «Κοίταξε, εμένα μου αρέσει πάντα το δίκαιο. Όπως όταν ήμουν μπροστά στο επεισόδιο Μαρινάκη- Αλαφούζου στη Σούπερ Λίγκα, είχα πάρει το μέρος του Βαγγέλη, διότι είχα δει τι είχε γίνει και πώς έφτασε να πεταχτεί το νερό… Εγώ θα πω τη γνώμη μου λοιπόν όπως την πιστεύω. Τα θεωρώ υπερβολή όλα αυτά εναντίον του Σαββίδη, λυπάμαι όταν ακούγονται τόσα άσχημα για τον Σαββίδη και για τον Μαρινάκη, διότι οι άνθρωποι πληρώνουν και μας λείπουν άνθρωποι που πληρώνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι έχουν κάνει λάθη και πρέπει αυτά επιτέλους να σταματήσουν. Ξέρεις, έχω ζήσει και εγώ πιστόλι, και μάλιστα με απειλές».

Για την ιστορία που έζησε ο ίδιος με αντίπαλο παράγοντα που κρατούσε όπλο είπε: «Ερχόμαστε με τον ΟΦΗ να παίξουμε στην έδρα μεγάλης ομάδας στην Αθήνα. Την παραμονή τού αγώνα ανεβάζω 40 πυρετό. Ήμουν όμως με την αποστολή. Προηγούμαστε στο σκορ και στο ημίχρονο συμβαίνει κάτι που δεν πίστευα στα μάτια μου. Μπαίνει ο πρόεδρος της γηπεδούχου μαζί με τον αρχηγό ποδοσφαιριστή της ομάδας, και πάνε στους διαιτητές. Ο πρόεδρος κράταγε επιδεικτικά ένα πιστόλι στραμμένο προς τα κάτω, το είχαμε δει όλοι, είχα «χεστεί» από τον φόβο μου! Και κοπανούσε την πόρτα των διαιτητών φωνάζοντας στον διαιτητή «έβγα έξω π…, Θα σε σκοτώσω»!»

Τι προβλέπει για τον τελικό; Ποιος θα πάρει το Κύπελλο; «Για εμένα ο ΠΑΟΚ φέτος είχε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ και άξιζε το Πρωτάθλημα. Μιλάω για το ποδόσφαιρο που είδαμε μέσα στο γήπεδο. Βέβαια και η ΑΕΚ είχε πολύ καλή ομάδα και υπήρξαν κάποια ματς που τη θαύμασα ειδικά στην Ευρώπη -δεν την περίμενα έτσι. Τώρα σε ό,τι αφορά τον τελικό, η έδρα παίζει ρόλο, καλύπτει την ποιοτική διαφορά που κατά τη γνώμη μου έχει ο ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ