Παναθηναϊκός : Εξοφλείται ο Βέμερ, επιταγές για τη Δευτέρα στους παίκτες

Παναθηναϊκός : Εξοφλείται ο Βέμερ, επιταγές για τη Δευτέρα στους παίκτες

Μετά την… εξασφάλιση της παραμονής του Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λίγκα, στην ΠΑΕ τονίζουν ότι την Παρασκευή εξοφλείται ο Γερμανός, ενώ θα πάρουν το 35% και οι παίκτες.

Από τη στιγμή που η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε, όπως αναμενόταν, την τροποποίηση της ποινής του υποβιβασμού για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες και θα το περάσει σύντομα και η ΕΠΟ, στην οποία ανήκει η τελευταία λέξη, ο Γιάννης Αλαφούζος πληρώνει…

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο «τριφύλλι» τόνιζαν ότι την Παρασκευή θα εξοφληθεί ο Γενς Βέμερ. Μιλούν για εξόφληση. Στον Γερμανό να θυμίσουμε ότι επιδικάστηκαν 500.000 ευρώ και πληρώθηκε μία ληξιπρόθεσμη δόση ύψους 50.000 ευρώ. Άρα, απομένουν ακόμα 450.000 ευρώ και δεν υπολογίζεται η εφορία που είναι 100.000 ευρώ και δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Ο παίκτης, πάντως, στην πρόταση που έκανε το περασμένο Σάββατο ζητούσε τις 100.000 ευρώ της εφορίας, 250.000 ευρώ από τα οφειλόμενα, σε τέσσερις δόσεις το υπόλοιπο ποσό και να εξοφληθεί και ο ατζέντης του χρέος 20.000 ευρώ (προμήθεια κι εφορία). Σε κάθε περίπτωση, στην ΠΑΕ λένε «εξόφληση» και σήμερα θα φανεί. Το θετικό είναι ότι ο παίκτης θα πληρώσει και σ’ αυτή την περίπτωση αποφεύγεται ο υποβιβασμός, αφού η προθεσμία λήγει την ερχόμενη Δευτέρα.

Επιταγές για Δευτέρα

Οι παίκτες, παράλληλα, δεν είδαν ούτε την Πέμπτη χρήματα στους λογαριασμούς τους. Έλαβαν διαβεβαίωση, όμως, πριν την προπόνηση ότι σήμερα θα λάβουν όλοι επιταγές στα χέρια τους. Και οι Ελληνες και οι ξένοι θα πάρουν επιταγές. Οι επιταγές για τους Έλληνες έχουν ημερομηνία είσπραξης την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ τα χρήματα των ξένων θα μπουν στους λογαριασμούς τους και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα τις επιταγές. Ουσιαστικά δίνονται ως εγγύηση.

Αναφερόμαστε στο 35% της δόσης Δεκεμβρίου, ενώ στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι σύντομα θα εξοφληθούν τη συγκεκριμένη δόση κι επιπλέον θα πάρουν και σημαντικό μέρος, αν όχι ολόκληρη, της δόσης Φεβρουαρίου. Δύο μισθοί επίσης θα καταβληθούν, όπως λέει η ΠΑΕ, στο υπαλληλικό προσωπικό, τόσο στα γραφεία όσο και στο «Γ. Καλαφάτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ