ΑΕΚ : Σηκώνει την κούπα μπροστά στο λαό της

ΑΕΚ : Σηκώνει την κούπα μπροστά στο λαό της

Παρουσία οπαδών της ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί τελικά η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής στη Ριζούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα και στην «Ένωση». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια για μεμονωμένη μετακίνηση.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ υπήρχε συνεργασία και φέρεται πως βρέθηκε φόρμουλα προκειμένου ο κόσμος της ΑΕΚ να ζήσει από κοντά την απονομή της κούπας. Έτσι σήμερα από τις 10 το πρωί θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» εισιτήρια της ΠΑΕ Απόλλων για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής.

Οι τιμές τους είναι 10, 15 και 20 ευρώ και τα εκδοτήρια θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 5 μ.μ. Εκτός και αν τα «μαγικά χαρτάκια» εξαντληθούν νωρίτερα… Εισιτήρια την ημέρα του αγώνα δε θα διαυεθούν και θα απαγορεύεται αυστηρά η προσέγγιση στο γήπεδο σε άτομα χωρίς αυτά.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει επικεντρωθεί στην οργάνωση του τελετουργικού της φιέστας που θα ακολουθήσει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα, η οποία θα ολοκληρωθεί με την κατάληξη του ανοιχτού κιτρινόμαυρου διώροφου πούλμαν μπροστά από τη «Σκεπαστή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ