Δάρας : «Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι παρούσες στο πρωτάθλημα»

Δάρας : «Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι παρούσες στο πρωτάθλημα»

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας,τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Παναθηναϊκού αλλά και όσων ομάδων δεν έχουν άδεια συμμετοχής στη Σούπερ Λιγκ.

Ως σωστή και ρεαλιστική χαρακτήρισε την απόφαση της Σούπερ Λιγκ να αλλάξει την ποινή υποβιβασμού για όσες ομάδες δεν παίρνουν άδεια, ο Χρήστος Δάρας.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, τόνισε χαρακτηριστικά πως ομάδας σαν τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να είναι παρούσες στο πρωτάθλημα, ούτως ώστε να μη χάσει την αξία του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αυτή ήταν μία σωστή και ρεαλιστική απόφαση και εμείς σαν Πανιώνιος είμαστε υπέρ διότι και συναισθηματικά και ρεαλιστικά ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι παρούσες στο πρωτάθλημα για να μην πέσει η αξία του. Και εμείς σαν ομάδα αγωνιούμε για να τα φέρουμε βόλτα αλλά ήταν μία σωστή και ρεαλιστική απόφαση υπέρ της παραμονής. Δεν μιλήσαμε για τα τηλεοπτικά. Όποιος δεν αδειοδοτηθεί θα τιμωρείται με μείον έξι βαθμούς και θα ισχύουν οι αποφάσεις που ίσχυαν πριν τρία χρόνια. Θα υπάρχει και ένα πρόστιμο έως 20.000 ευρώ. Αποφασίσαμε να είναι για την επόμενη περίοδο». 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ