«Ο Νταβίντ Λουίζ θα είναι το… αφεντικό της άμυνας της ΑΕΚ»

Οι Βραζιλιάνοι με δημοσιεύματα συνεχίζουν να συντηρούν το θέμα της μετακίνησης του Νταβίντ Λουτίζ στην ΑΕΚ παρουσιάζοντας τον ως εκλεκτό του Αλμέιδα.

Το όνομα του Νταβίντ Λουίζ, από χτες έχει μπει στη μεταγραφική καθημερινότητα της ΑΕΚ, με δημοσιεύματα να συνεχίζουν να ρίχνουν νερό στον… μύλο της μεταγραφολογίας.

Σάιτ που μεταδίδουν τα νέα της Φλαμένγκο, συνεχίζουν να αναφέρουν πως ο Νταβίντ Λουίζ είναι ένας παίκτης που έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα η ΑΕΚ, πηγαίνοντας μάλιστα ένα βήμα παραπέρα αφού κάνουν λόγο για μάνατζερ που έχει εξουσιοδότηση από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, προσπαθεί να προχωρήσει την μεταγραφή του σπουδαίου στόπερ και διεθνούς με τη Εθνική Βραζιλίας.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Europa League

Άλλα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έντονη επιθυμία του Αλμέιδα να φέρει τον παίκτη στην Αθήνα, τονίζοντας πως θέλει να επενδύσει πάνω στην τεράστια εμπειρία του και να τον κάνει… αφεντικό της άμυνας της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν και της πρόκλησης της συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για πρώτη φορά με το καθεστώς του νέου γηπέδου.

Μάλιστα γίνεται λόγος και για τον προπονητή της Φλαμένγκο, Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος ήδη ψάχνει τις εναλλακτικές του αι κοιτάζει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για το κέντρο της άμυνας της «Φλα», σε περίπτωση που ο Νταβίντ Λουίζ επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ένωσης.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από