Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Νταβίντ Λουίζ γράφουν οι Βραζιλιάνοι

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Νταβίντ Λουίζ γράφουν οι Βραζιλιάνοι

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 36χρονου πλέον, Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος αγωνίζεται στη Φλαμένγκο.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ τοποθετεί τον Νταβίντ Λουίζ δημοσίευμα από τη Βραζιλία! Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «torcedores.com», αναφέρει πως η Ένωση έχει στη λίστα της τον 36χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στη Φλαμένγκο και στο παρελθόν έχει παίξει στο κορυφαίο επίπεδο φορώντας μεταξύ άλλων τις φανέλες των Τσέλσι, Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ο πρόεδρος της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, Ευάγγελος Ασλανίδης, εξουσιοδότησε έναν μεσάζοντα να εκπροσωπήσει τον σύλλογο και έχει ένα έγγραφο υπογεγραμμένο από την ομάδα για την έναρξη διαπραγματεύσεων. Η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλό επίπεδο εντός και εκτός γηπέδου. Ο σύλλογος κατέκτησε πρόσφατα το ελληνικό πρωτάθλημα. Επιπλέον, έχει γίνει μια μηχανή κερδοφορίας με την πώληση εισιτηρίων διαρκείας, εισιτηρίων, αναμνηστικών και δράσεων μάρκετινγκ. Τα χρήματα, λοιπόν, δεν θα είναι πρόβλημα για τους Έλληνες. Και αυτό γιατί, ο σύλλογος θα παίξει ξανά στο Champions League Ευρώπης την επόμενη σεζόν», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για Κάνααν: Το συμβόλαιο, η επόμενη μέρα και το «step up» του Αμερικανού

Το να έτρεξε τις διαδικασίες ο Ασλανίδης βέβαια, μοιάζει λίγο δύσκολο, μιας και μπορεί να είναι πρόεδρος, ωστόσο ουσιαστικά δεν έχει τέτοιες αρμοδιότητες. Ακόμα όμως και να υποθέσουμε πως εννοούν τον Δημήτρη Μελισσανίδη ή κάποιον άλλο από το οργανόγραμμα της ΑΕΚ που θα μπορούσε να ασχοληθεί με τα μεταγραφικά, και πάλι δεν φαίνεται πολύ πιθανό να γίνει κάτι με αυτή την περίπτωση αφού ο ποδοσφαιριστής είναι στα 36 του και η Ένωση έχει ήδη τον Βίντα που είναι στα 34.

Ο Νταβίντ Λουίζ πάντως έχει συμβόλαιο έως τις 31 Δεκεμβρίου, ενώ οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στο 1.5 εκατ. ευρώ. Η βραζιλιάνικη ομάδα δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία τους αφού θέλει να ρίξει το μπάτζετ κι έτσι ο Λουίζ θα ψάξει αλλού να συνεχίσει την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ