Οι δύο… δρόμοι του Χασάν

Οι δύο… δρόμοι του Χασάν

Ο Χασάν μετά τον δανεισμό του στην Αλάνιασπορ, επιστρέφει στον Ολυμπιακό όπου και θα εξετάσει τις επιλογές του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Χασάν είναι ένας από τους αρκετούς παίκτες που ανήκουν στον Ολυμπιακό αλλά αγωνίζονται αλλού ως δανεικοί. Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ, ολοκλήρωσε μια καλή σεζόν στην τουρκική Αλάνιασπορ (11 γκολ σε 26 συμμετοχές) και επέστρεψε στους ερυθρόλευκους.

Η παρουσία του στους Πειραιώτες δεν μπορεί να κριθεί αμελητέα αφού σε 97 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει 38 γκολ με αρκετά από αυτά να είναι… χρυσάφι. Ωστόσο το μέλλον του στον Ολυμπιακό θα κριθεί από τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Αντόνιο Κορδόν αλλά πρωτίστως από τον προπονητή του θα προσληφθεί και θα αξιολογήσει το ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Κλείνει νέο προπονητή ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ

Προτεραιότητα του Χασάν είναι να μείνει στην Ευρώπη, είτε παραμένοντας στους ερυθρόλευκους είτε υπογράφοντας σε κάποια άλλη ομάδα, όμως όπως αναφέρει το Αιγυπτιακό σάιτ «Masrawy.com» δεν έχει ως ώρας στα χέρια του κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί.

Εναλλακτικά θα κυνηγήσει την τύχη του είτε σε ομάδες της Αραβικής χερσονήσου, είτε επιστρέφοντας στην πατρίδα του και το Αιγυπτιακό πρωτάθλημα. Για την ώρα ο 30χρονος στράικερ βρίσκεται στην Πορτογαλία όπου αναρρώνει από έναν τραυματισμό που είχε στο τελευταίο του ματς με την Αλάνιασπορ και στη συνέχεια θα δει τι μέλλει γενέσθαι με την καριέρα του μιας και το συμβόλιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ