Ο Λουτσέσκου, το κράξιμο και μια αποτυχημένη σεζόν

Ο Λουτσέσκου, το κράξιμο και μια αποτυχημένη σεζόν

Το... μαρτύριο του ΠΑΟΚ και του Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε στο τέλος του.

Δεύτερος συνεχόμενος χαμένος τελικός για τον ΠΑΟΚ. Πέρυσι ήταν ο Παναθηναϊκός, φέτος η ΑΕΚ. Ωστόσο, οι συνθήκες χθες ήταν τελείως διαφορετικές. Με παίκτη παραπάνω για περίπου 90′ αγωνίστηκαν οι «ασπρόμαυροι» και δεν κατάφεραν ποτέ να βάλουν στα… σχοινιά την Ενωση. Και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού, ο Ρουμάνος τεχνικός εμφάνισε μια ομάδα ψυχολογικά… άδεια. Μια ομάδα χαμένη. Το αριθμητικό πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ δεν φάνηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να κάνει φτερά τόσο το τρόπαιο, όσο και το εισιτήριο του Europa League. Για αυτό άλλωστε και επικρατεί απογοήτευση και εκνευρισμός στις τάξεις των οπαδών. Που περίμεναν μέσα στη νύχτα την αποστολή στο γήπεδο της Τούμπας για να εκφράσουν τα έντονα παράπονά τους.

Διαβάστε επίσης: Πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, υποψήφιος για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν!

Οπως είναι λογικό, η σεζόν κρίνεται ως απόλυτα αποτυχημένη για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Που έχει μπροστά του ένα… βουνό να ανέβει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μέσα στο κατακαλόκαιρο θα ξεκινήσει η προετοιμασία και με τα εμπόδια για τους ομίλους του Conference να είναι τρία. Δύσκολες καταστάσεις για τους «ασπρόμαυρους», που είδαν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να χάνει τα… αυγά και τα πασχάλια στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς.

Το κλίμα είναι σίγουρα βαρύ για τον Ρουμάνο, αλλά πολύ δύσκολα θα δει την πόρτα της εξόδου. Την πόρτα που θα περάσουν αρκετοί από τους τωρινούς παίκτες. Η λίστα με τις «ασπρόμαυρες» αποχωρήσεις ολοένα και μεγαλώνει, με τον ΠΑΟΚ να βαδίζει προς ολικό rebuilding.

Μπίσεσβαρ, Καντουρί, Κάργας, Κούρτιτς, Ολιβέιρα αρχίζουν και κουνάνε μαντήλι. Και δεν είναι μόνο αυτοί. Πιθανότατα, τον δρόμο για άλλες πολιτείες θα πάρουν οι Ντάντας (δύσκολα θα βρεθεί η φόρμουλα με την Μπενφίκα για νέο deal) και Μπράντον Τόμας. Οι ριζικές αλλαγές είναι προ των πυλών.

Το πρόσημο λοιπόν για τον ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από αρνητικό. Με την πλάτη στον τοίχο οι «ασπρόμαυροι» που αναζητούν μια σανίδα σωτηρίας για τη νέα σεζόν. Με τον Ιβάν Σαββίδη εξαφανισμένο και απομονωμένο στο Ροστόφ της Ρωσίας και με την κριτική προς το πρόσωπο του Ραζβάν Λουτσέσκου να χτυπάει… κόκκινο, άπαντες αντιλαμβάνονται πως τα πάντα κρέμονται σε μια κλωστή. Γρίφος για δυνατούς λύτες η κατάσταση στον ασπρόμαυρο πλανήτη με την επόμενη μέρα να προμηνύεται δύσκολη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ