Απέρριψε πρόταση ύψους 15 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ

Απέρριψε πρόταση ύψους 15 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΑΕΚ σε πρόταση 15 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Λιβάι Γκαρσία.

Ο Λιβάι Γκαρσία αποτελεί το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ και μετά και τη φετινή σεζόν που πραγματοποίησε, εκτόξευσε τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της Ένωσης σκάουτ από πολλές ομάδες της Ευρώπης έκαναν… παρέλαση τσεκάροντας διά ζώσης τον άσο από το Τρίνινταντ και Τοπάγκο που σημείωσε 18 γκολ και έξι ασίστ σε 37 συμμετοχές με τα «κιτρινόμαυρα».

Το απόγευμα της Παρασκευής μάλιστα η ΑΕΚ απέρριψε επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του Γκαρσία, ύψους 15 εκατ. ευρώ, κάτι που δείχνει πως αξιολογεί πολύ περισσότερο τον Λιβάι. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον Δικέφαλο ολοκληρώνεται το 2025 ενώ πρόθεση της Ένωσης είναι η επέκταση της συνεργασίας τους με αυξημένες αποδοχές.

Διαβάστε επίσης: Οι… συμμαθητές από το μέλλον

Η ΑΕΚ έχει το 60% των δικαιωμάτων του Λιβάι και το άλλο 40% ανήκει στην Μπεϊτάρ από την οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020. Εκτός από το ποσό όμως που έδωσε η Ένωση για να τον αγοράσει. Σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν αποδεκτή δηλαδή κάποια πρόταση μελλοντικά, θα λάβουν κανονικά τα 2,6 που έδωσαν όταν τον απέκτησαν και το 60% από το υπόλοιπο ποσό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ