Λαμία : «Δε θα διαλύσουμε την ομάδα, αλλά θέλουμε συμπαίκτες» δήλωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Λαμία : «Δε θα διαλύσουμε την ομάδα, αλλά θέλουμε συμπαίκτες» δήλωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, τόνισε πως σε καμία περίπτωση η ομάδα δε θα διαλυθεί αν ο ίδιος αποχωρήσει, όμως χρειάζεται βοήθεια και από άλλους.

Στο πλαίσιο της βράβευσης του Πίτι, που πέτυχε το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας πήρε θέση για τις δηλώσεις που έκανε προ λίγων ημερών, αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα. Ενημέρωσε άπαντες πως αν δε βρεθεί η διάδοχη κατάσταση δεν θα αποχωρήσει, ζητώντας την στήριξη του κόσμου.

Τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να «ματώνει» οικονομικά μόνος του, ξεκαθαρίζοντας όμως πως δε θα αφήσει σε καμία περίπτωση την ομάδα να διαλυθεί.

Άλλωστε, είναι ο άνθρωπος που έχει οδηγήσει την ομάδα της Φθιώτιδας στη superleague, έχοντας κάνει πολλές οικονομικές υπερβάσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα αλλά δεν πάει να πει ότι θα διαλύσουμε την ομάδα. Έχω ξεκαθαρίσει ότι η ομάδα δεν είναι δική μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή η ομάδα μπορεί να στηριχτεί μόνο με χρήματα του Παπαϊωάννου. Όλοι λένε ότι στηρίζουν την ομάδα αλλά το λέω ξεκάθαρα χρήματα βάζει μόνο ο Παπαϊωάννου.

Είναι μεγάλο το οικονομικό κόστος. Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να την κρατήσει την ομάδα. Μακάρι να βρεθούν άνθρωποι να συζητήσουμε και να έχουν την όρεξη και την δύναμη να την αναλάβουν και εγώ εδώ θα είμαι και σαν χορηγός και σαν σύμβουλος».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον κάποιων επενδυτών: «Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Είναι δύσκολες εποχές. Μακάρι παράγοντες του τόπου να βοηθήσουν γιατί όλοι λένε ότι βοηθάνε αλλά μόνο η οικογένεια Παπαϊωάννου βάζει χρήματα».

Από την πλευρά του ο Πίτι, δήλωσε χαρούμενος για το βραβείο, ευχαριστημένος με την ομάδα και την πόλη της Λαμίας, αλλά σχετικά με το μέλλον του, τόνισε πως θα συζητήσει με το σύλλογο και θα αποφασίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ