Ολυμπιακός: Ικανοποίηση Λεμονή για Σεμπά

Ολυμπιακός: Ικανοποίηση Λεμονή για Σεμπά

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και θα είναι στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το ματς με τον Λεβαδειακό

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν με τη σημερινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τους Βοιωτούς στο Φάληρο στις 18 του μήνα και ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος, Τάκης Λεμονής σχεδιάζει τα πλάνα του για το ματς.

Ο 57χρονος τεχνικός των Πειραιωτών είδε και σήμερα τον Σεμπά ν’ ανεβάζει ρυθμούς στου Ρέντη κι αυτή είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τον Λεμονή. Ο Βραζιλιάνος είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση πριν από είκοσι μέρες αλλά πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ελλάδος.

Όλα μάλιστα δείχνουν πως ο Λεμονής θα συμπεριλάβει τον Σεμπά στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού, για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό κι αναμένεται να του δώσει και χρόνο συμμετοχής σαν αλλαγή.

Έτοιμος και ο Μπεν

Ο Σεμπά δεν είναι πάντως ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού που επιστρέφει από τραυματισμό, καθώς στη διάθεση του Λεμονή θα είναι και ο Μπεν. Ο Αφρικανός επιθετικός είχε υποστεί θλάση στο ματς με τον Ατρόμητο αλλά πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και προπονείται σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο προπονητής των Πειραιωτών σκοπεύει να χρησιμοποιήσει και τον Μπεν στο ματς με τον Λεβαδειακό, ώστε ν’ αποκτήσει σιγά σιγά και αγωνιστικό ρυθμό ο 28χρονος επιθετικός.

*Αύριο το μεσημέρι (στις δώδεκα) θα γίνει στου Ρέντη φιλικό παιχνίδι της πρώτης ομάδας με την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ