Τέλος Μιραλάς και Μποτία!

Τέλος Μιραλάς και Μποτία!

O Βέλγος επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και έλυσε τo συμβόλαιο του. Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συνεργασία και με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Τέλος εποχής για τον Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος επιθετικός πριν λίγη ώρα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συμφώνησε να ολοκληρωθεί από τώρα η συνεργασία του με τους Πειραιώτες. Συνεργασία που έτσι και αλλιώς ολοκληρώνονταν ουσιαστικά από τη Δευτέρα και τυπικά από 30 Ιουνίου.

Ο Κέβιν Μιραλάς που είχε αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού τον περασμένο Ιανουάριο για έξι μήνες από την Έβερτον, αναμενόταν εδώ και καιρό πως δεν θα είναι στα πλάνα για τον νέο Ολυμπιακό με την υπόθεση του να κλείνει οριστικά σήμερα. Ο Βέλγος άσος που ήρθε με πολύ μεγάλες προσδοκίες τον Ιανουάριο για την δεύτερη του θητεία στον Ολυμπιακό δεν κατάφερε ούτε στιγμή παρά τις πολλές ευκαιρίες που πήρε να δικαιώσει τις προσδοκίες.

Για αυτό και από την στιγμή που τα πάντα ξεκινούν από την αρχή με τον Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό αποφασίστηκε το τέλος της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες λίγες μόνο μέρες πριν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και το ματς στα Γιάννενα. Ο Μιραλάς στο δεύτερο μισό της σεζόν που ήταν στον Ολυμπιακό είχε 11 συμμετοχές και 2 γκολ.

Είναι δεδομένο πως οι αποχωρήσεις θα συνεχιστούν με γοργούς ρυθμούς στον Ολυμπιακό καθώς τον δρόμο που πήρε ο Κέβιν Μιραλάς θα πάρουν και άλλοι (Οφόε και Σεμπά είναι τελειωμένοι εδώ και καιρό) στην διαδικασία ξεκαθαρίσματος που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Με τον Μποτία να παίρνει σειρά

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, ολοκληρώθηκε και τυπικά, πλέον, η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Αλμπέρτο Μποτία. Ο Ισπανός δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό από τους Ερυθρόλευκους και πλέον είναι οριστικό ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει. Με τον παίκτη να ενημερώνεται για τις προθέσεις της ΠΑΕ και του νέου προπονητή και πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του. Καθώς ο Ολυμπιακός δεν θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ