ΠΑΟΚ: Mέσα ο Τζάλμα Κάμπος, έξω ο Μαλεζάς

ΠΑΟΚ: Mέσα ο Τζάλμα Κάμπος, έξω ο Μαλεζάς

Ο Στέλιος Μαλεζάς προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής επειδή δεν ήταν 100% έτοιμος μετά την αποχή του, ενώ ο Τζάλμα Κάμπος είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Πλατανιά ολοκληρώθηκε με μια σημερινή (4/5) προπόνηση στην Τούμπα, η οποία ετοιμάζεται ν’ ανοίξει και πάλι τις θύρες τις για να υποδεχτεί τον κόσμο του Δικεφάλου.

Το πρόγραμμα της προπόνησης αφορούσε την τακτική αντιμετώπιση του αγώνα, καθώς και την αντιμετώπιση και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Ο Στέλιος Μαλεζάς προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής επειδή δεν ήταν 100% έτοιμος μετά την αποχή του, ενώ ο Τζάλμα Κάμπος είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου. Εκτός έμεινε κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Στην αποστολή για την αναμέτρηση που κλείνει τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για τη Super League Σουρωτή συμμετέχουν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Αζεβέδο, Βαρέλα, Μιχόγεβιτς, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μακ, Κάμπος, Λημνιός, Κουλούρης και Πρίγιοβιτς .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ