Μητσοτάκης : «Καλύτερος ΠΑΟΚ, μεγαλύτερος ανταγωνισμός»

Μητσοτάκης : «Καλύτερος ΠΑΟΚ, μεγαλύτερος ανταγωνισμός»

O Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη σε τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη

O Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη μιλώντας ταυτόχρονα σε τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης. Προς το τέλος των δηλώσεών του, ρωτήθηκε κάποια πράγματα και για τον ΠΑΟΚ. Αρχικά κλήθηκε να σχολιάσει την περσινή δήλωσή του περί δήθεν… «πέτσινου» γκολ του ΠΑΟΚ στον τελικό με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ, την κατάληξη του φετινού πρωταθλήματος και τον Ιβάν Σαββίδη.

«Βεβαίως ήταν λάθος η περσινή δήλωσή μου, αλλά δεν το είπα εγώ, το είπε ο δημοσιογράφος. Από εκείνη την ημέρα υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην σχολιάζω τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε φέτος πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και χαίρομαι να τον βλέπω να πηγαίνει καλύτερα και να υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός. Στενοχωριέμαι όταν η αντιπαράθεση φεύγει από το γήπεδο και πάει αλλού. Τα πρωταθλήματα πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο.

Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Εγώ θέλω καθαρούς κανόνες στο επιχειρηματικό παιχνίδι και δεν έχω κόντρα με κανέναν. Αρκεί βέβαια να μην μπαίνουν οι επιχειρηματίες στον χώρο της πολιτικής. Σέβομαι όσους θέλουν να επενδύσουν, ειδικά στη Θεσσαλονίκη. Οι επενδύσεις, όταν είναι νόμιμες, είναι καλοδεχούμενες.

Να μην γίνονται όμως πολιτικές παρεμβάσεις, η χώρα διοικείται από την εκλεγμένη κυβέρνηση και φυσικά από τους τοπικούς άρχοντες, περιφερειακούς και τοπικούς. Πάνω απ΄ όλα είμαι φίλαθλος. Αγαπώ τον αθλητισμό, αγαπώ το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και όλα τα αθλήματα. Δεν είμαι παθιασμένος οπαδός, μου αρέσει όμως οι ελληνικές ομάδες να είναι ανταγωνιστικές.

Θα ήθελα να αναβαθμιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ήθελα περισσότερους νεαρούς Έλληνες παίκτες στις ομάδες, περισσότερες επενδύσεις στις υποδομές, όπως τη δημιουργία νέων γηπέδων όπως αυτό που θέλει να φτιάξει ο ΠΑΟΚ. Τα νέα γήπεδα αναβαθμίζουν την ποιότητα του ποδοσφαίρου μας και μακάρι να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς βία, όπου οι οικογένειες θα μπορούν να πηγαίνουν με ασφάλεια στα γήπεδα και να χαίρονται το ποδόσφαιρο και οι διαφορές δεν θα λύνονται στα αθλητικά δικαστήρια αλλά στα γήπεδα και να κερδίζει ο καλύτερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ