Ο Καραπαπάς για την ολοκλήρωση δανεισμού του Μιραλάς

Ο Καραπαπάς για την ολοκλήρωση δανεισμού του Μιραλάς

Ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε ότι ο Μιραλάς δεν πηγαίνει στα Γιάννενα, υπό τον φόβο κάποιου τραυματισμού πριν το Μουντιάλ, επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφής του από την Εβερτον.

Ολυμπιακός και Μιραλάς δεν θα συνεχίσουν τη συμπόρευσή τους και τη νέα σεζόν, όπως επιβεβαίωσε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, με ανάρτησή του στο Facebook εξήγησε ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να ακολουθήσει την αποστολή στα Γιάννινα, καθότι ο δανεισμός του ολοκληρώνεται και τυπικά τη Δευτέρα και δεν χρειάζεται να θέσει σε κίνδυνο κάποιον πιθανό τραυματισμό, που θα του στερήσει την παρουσία στο προσεχές Μουντιάλ.

Επίσης, ο παράγοντας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ αναφέρεται στην εξαιρετική σχέση και συνεργασία μεταξύ του Μιραλάς και του Ολυμπιακού, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι οι απαιτήσεις της Εβερτον για τον 30χρονο επιθετικό αυτομάτως καθιστούν απίθανη κάθε συζήτηση για μονιμοποίηση του παίκτη στην Ελλάδα και τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ:

«Επειδή συνεχίζονται τα παιχνίδια των ατζέντηδων και των ρεπόρτερ που είναι άσχετοι με τις μετεγγραφές αλλά κάνουν τους ειδικούς, να βοηθήσουμε:
Σήμερα τελείωσε ο δανεισμός του Μιραλάς, κάτι τελείως τυπικό που θα ισχύει απο Δευτέρα. Δανεικός ήταν ο παίκτης και γυρίζει στην Έβερτον. Και στο πνεύμα της εξαιρετικής συνεργασίας συλλόγου και παίκτη δεν τον παίρνουμε στα Γιάννινα αφού έχει Μουντιάλ μπροστά του. Προφανώς με τα χρήματα που ζητάει η Έβερτον δεν υπάρχει πιθανότητα να μείνει ο Κέβιν. Είναι όλα απλά και δε χρειάζεται να μπερδεύουμε τον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ