Παναιτωλικός: Χειρουργήθηκε ο Γιαννιώτης

Παναιτωλικός: Χειρουργήθηκε ο Γιαννιώτης

Ο νεαρός μπακ υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για 5 μήνες – Πολλά προβλήματα ενόψει Αστέρα.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναιτωλικού ενόψει του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής της μπάλας και παιχνίδια τακτικής. Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Κλέσιο, Ιταμπέλ και Ροντρίγκες, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Ηλίας Γιαννιώτης την Παρασκευή (04/05) υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης για περίπου 5 μήνες.

Η ομάδα του Αγρινίου θα προπονηθεί ξανά το πρωί του Σαββάτου στις 11:00 και μετά το τέλος του προγράμματος ο Τραϊανός Δέλλας θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Τα «καναρίνια» θέλουν να κλείσουν με νίκη τη σεζόν, ωστόσο οι Αρκάδες καίγονται για το τρίποντο, προκειμένου να τερματίσουν στην 5η θέση. Υπενθυμίζουμε ότι οι άνεργοι θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν, ενώ τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κοστίζουν 5 και 7 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ