Απόλλων Σμύρνης : Χωρίς Αλμπάνη και Κύργια κόντρα στην ΑΕΚ

Απόλλων Σμύρνης : Χωρίς Αλμπάνη και Κύργια κόντρα στην ΑΕΚ

Δίχως τον Χρήστο Αλμπάνη και τον Μιχάλη Κύργια θα παραταχθεί κόντρα στην ΑΕΚ ο Απόλλων Σμύρνης στο αυριανό (19:00) μεταξύ τους ματς.

Ο Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στη Ριζούπολη αύριο, Σάββατο 19:00, για την 30ή αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ελλάδας και ο Έλληνας προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή.

Από αυτή θα απουσιάζει ο Χρήστος Αλμπάνης ο οποίος είχε αποχωρήσει με πρόβλημα στον προσαγωγό από το πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και την Τετάρτη (2/5) υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Ακόμη, απόντες θα είναι και οι Μιχάλης Κύργιας λόγω τιμωρίας και Αλέξανδρος Κούρος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αυτές τις μέρες από κρίση σκωληκοειδίτιδας και πήρε εξιτήριο την Τετάρτη, έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουάντερσον, Τσόβιτς, Στάθης, Ζησόπουλος, Παπάζογλου, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Ναδάλες, Χουάρεζ, Τσουκαλάς, Μενδρινός, Ντεβέσα, Καλλέργης, Κονέ, Ελμπάζ, Καστιγέχος, Σιατραβάνης, Ανιέτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ