Η ατάκα του Παϊρότζ, ο μυστικός αστυνομικός και η κινηματογραφική αποχώρηση

Η ατάκα του Παϊρότζ, ο μυστικός αστυνομικός και η κινηματογραφική αποχώρηση

«Δεν θέλω να εκτεθώ στα media» ήταν η πρώτη... εν Ελλάδι ατάκα του Πιεμπονγκσάντ. Ποιος τον παρέλαβε, από πού, πότε θα συναντηθεί με τον Αλαφούζο. To10.gr σας μεταφέρει το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο της κινηματογραφικής άφιξης του Ταϊλανδού.

Το αεροσκάφος της British Airways το οποίο μετέφερε τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ από το Λονδίνο στην Αθήνα προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 19:15 το απόγευμα της Παρασκευής. Και με την προσγείωση τον περίμενε η πρώτη έκπληξη. Άνθρωπος της ασφάλειας του αεροδρομίου ανέβηκε σε αυτό και τον ενημέρωσε πως στην αίθουσα αφίξεων τον περίμεναν τα media. Κάμερες, μικρόφωνα και κινητά τηλέφωνα ήταν έτοιμα να απαθανατίσουν τη στιγμή που θα εμφανιζόταν.

«Δεν θέλω να εκτεθώ στα media. Δεν έχω να πω κάτι αυτή τη στιγμή, αφού πρώτα πρέπει να γίνει η συνάντηση με τον κ. Αλαφούζο και στη συνέχεια θα έχουμε να πούμε πολλά», είπε ο Ταϊλανδός στους ανθρώπους που τον περίμεναν.

Άμεσα καταστρώθηκε ένα… κινηματογραφικό σχέδιο προκειμένου ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας να μην έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του Τύπου. Ένα όχημα του αεροδρομίου έφτασε δίπλα στο αεροσκάφος και παρέλαβε τον Πιεμπονγκσάντ, με τους υπόλοιπους επιβάτες του αεροσκάφους να περιμένουν να αναχωρήσει ο υποψήφιος αγοραστής του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια να αποβιβαστούν κι εκείνοι.

Ο… μυστικός αστυνομικός και η αποχώρηση από τις αναχωρήσεις

Ο Παϊρότζ συνομίλησε με τον εν Ελλάδι νομικό του εκπρόσωπο, τον Γιώργο Παχατουρίδη, ο οποίος ήταν εκείνος που ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Τύπου πως δεν θα δουν τον Ταϊλανδό. Μαζί με τον Παχατουρίδη δεν ήταν άλλοι συνεργάτες, όπως αρχικά πίστεψαν πολλοί.

Οι δύο άνθρωποι δίπλα στον Έλληνα δικηγόρο που είδατε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του to10.gr ήταν ένας αστυνομικός, που φορούσε πολιτικά ρούχα και ο οδηγός του αυτοκινήτου που μετέφερε τον Πιεμπονγκσάντ στο ξενοδοχείο που θα μείνει. Ο αστυνομικός ήταν… επιφορτισμένος να περάσει μέσα στην αίθουσα τον δικηγόρο και τον οδηγό, προκειμένου να υποδεχτούν τον Παϊρότζ, όπως και έκανε. Γι’ αυτό και μπήκαν τρεις άνθρωποι μέσα στην αίθουσα αφίξεων, αλλά βγήκαν δύο, ο Παχατουρίδης και ο αστυνομικός, αφού ο οδηγός παρέλαβε τον Παϊρότζ και έφυγαν.

Μάλιστα, οι δυο τους βγήκαν από την αίθουσα αναχωρήσεων, χωρίς κανένας να τους αντιληφθεί, μιας και τα media βρίσκονταν κάτω και περίμεναν στην αίθουσα αφίξεων.

Αύριο τελικά το ραντεβού με τον Αλαφούζο

Οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν πως ο Παϊρότζ θα βρεθεί σήμερα με τον Γιάννη Αλαφούζο και θα δειπνήσουν μαζί, ωστόσο το πρόγραμμα του Ταϊλανδού άλλαξε. Ασφαλείς πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν πως τελικά η εξαιρετικά κρίσιμη συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών θα γίνει αύριο το μεσημέρι.

Αυτή αναμένεται να είναι η πρώτη από τις συναντήσεις που θα έχουν, αλλά και η πλέον καθοριστική, αφού θα φανεί προς τα που βαδίζει η υπόθεση και αν το deal έχει πιθανότητες να γίνει. Αν, μάλιστα, όλα πάνε καλά στο αυριανό ραντεβού, τότε ο Πιεμπονγκσάντ αναμένεται να συναντηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο και με κυβερνητικά στελέχη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ