Ανιγκό και Καρεμπέ παραμένουν στον Ολυμπιακό

Ανιγκό και Καρεμπέ παραμένουν στον Ολυμπιακό

Ο Ζοσέ Ανιγκό θα έχει πλέον το πόστο του Διευθυντή Ακαδημίας, ενώ ο Κριστιάν Καρεμπέ συνεχίζει ως Σύμβουλος Στρατηγικής της ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Αντόνιο Κορδόν, με τον Ισπανό να αναλαμβάνει το πόστο του Αθλητικού Διευθυντή.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, παραμένουν στο οργανόγραμμα της πειραϊκής ομάδας οι Ζοσέ Ανιγκό και Κριστιάν Καρεμπέ. Ο πρώτος, ο οποίος στα τέλη της σεζόν αντικατέστησε τον Μίτσελ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, αναλαμβάνει το πόστο του Διευθυντή Ακαδημίας, ενώ ο παλαίμαχος μέσος συνεχίζει ως Σύμβουλος Στρατηγικής της πειραϊκής ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Φάκελος με τα 45.450.000 € στο συρτάρι του Κορδόν

Ο Ολυμπιακός έχει μπει πλέον και επίσημα στη νέα εποχή, με τον Αντόνιο Κορδόν να αναλαμβάνει τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας, που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα επιστρέψει άμεσα στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά την πρόσληψη του Αντόνιο Κορδόν, οι Ερυθρόλευκοι φουλάρουν για την πρόσληψη προπονητή, με τον νέο αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού να βρίσκεται σε επαφές με τους υποψήφιους για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ