Πάλι στο Ρέντη ο Βρέντζος, εξελίξεις με το ρόστερ!

Πάλι στο Ρέντη ο Βρέντζος, εξελίξεις με το ρόστερ!

Ο Γιάννης Βρέντζος βρέθηκε και την Παρασκευή για ώρες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι συζητήσεις για πωλήσεις, αποχωρήσεις και οι νέοι που προωθούνται. Τι γίνεται με τον Ιβουσιτς.

Η περίοδος είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη για τον Ολυμπιακό και για αυτόν τον λόγο όλοι οι άνθρωποι που έχουν άμεση ευθύνη για την επόμενη ημέρα του συλλόγου, βρίσκονται σε εγρήγορση. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει… εγκατασταθεί στο Ρέντη και καθημερινά ασχολείται με την επόμενη ημέρα, όπως και οι Καρεμπέ, Μοντέστο. Ωστόσο, η άφιξη του Γιάννη Βρέντζου στην Ελλάδα, είναι αυτή που φέρνει ουσιαστικές εξελίξεις στους Πειραιώτες.

Και χθες, λοιπόν, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολύμπιακός βρέθηκε στο προπονητήριο των Πειραιωτών για πάρα πολλές ώρες. Κάνοντας διαρκώς συζητήσεις, τόσο με τα στελέχη της ΠΑΕ, όσο και με ποδοσφαιριστές. Εξάλλου, με τον Γ. Βρέντζο μίλησαν οι Μιραλάς και Μποτία, οι οποίοι οριστικοποιήθηκε ότι δεν θα συνεχίσουν στον Πειραιά.

ΟΧΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Από εκεί και πέρα, σε καθημερινή βάση στον Πειραιά ασχολούνται με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, έχει σημασία να επισημάνουμε ότι δεν θα πρόκειται για αποχωρήσεις, αλλά για πωλήσεις ή δανεισμούς. Ειδικά για παίκτες που έχουν δεδομένη αξία στην ποδοσφαιρική αγορά. Με λίγα λόγια, ποδοσφαιριστές όπως οι Πάρντο, Μάριν ή ακόμη και οι «κομμένοι» Οτζίτζα και Σεμπά, δεν είναι προς… αποχώρηση. Είναι προς πώληση. Και δεν πρόκειται να μείνουν ελεύθεροι.

Αντίθετα, ελεύθερος θα μείνει όπως όλα δείχνουν ο 23χρονος Κροάτης τερματοφύλακας, Ιβιτσα Ιβουσιτς, ο οποίος δεν έχει καμία συμμετοχή φέτος και δεν προβλέπεται να συμμετάσχει ούτε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Βεβαίως, ο Ιβουσιτς δεν ανήκει στην παραπάνω κατηγορία, καθώς το συμβόλαιό του λήγει στις 30/06/2018. Και απλώς δεν θα ανανεωθεί.

ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΙ

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι στην προπόνηση της Παρασκευής ο Χρήστος Κόντης ανέβασε στην προπόνηση της πρώτης ομάδας τον 18χρονο στόπερ και αμυντικό χαφ, Στάθη Λάμπρου. Ο αρχηγός της ομάδας Νέων του Θρύλου είχε ντεμπουτάρει με την πρώτη ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Κισσαμικό (29/11/2017), όταν ο Τάκης Λεμονής τον είχε χρησιμοποιήσει για 75 λεπτά ως… αριστερό μπακ.

Στην προπόνηση του Σαββάτου αναμένεται να συμμετάσχουν και άλλοι παίκτες από την ομάδα Νέων ή την Κ17 και κάποιοι εξ αυτών είναι πιθανό να συμπεριληφθούν και στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Καθώς αρκετοί παίκτες της πρώτης ομάδας που δεν υπολογίζονται, θα μείνουν εκτός. Και οι θέσεις τους θα καλυφθούν από τους «μικρούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ