ΠΑΟΚ : Βασικός ο Μιχόγεβιτς, ξεκούραση για Βιερίνια

ΠΑΟΚ : Βασικός ο Μιχόγεβιτς, ξεκούραση για Βιερίνια

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σκέφτεται να κάνει εκτεταμένο ροτέισον στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά, με τον Μιχόγεβιτς να διεκδικεί φανέλα βασικού και τον Βιερίνια να αναμένεται να ξεκουραστεί.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ουραγό Πλατανιά για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στη γεμάτη Τούμπα, μια βδομάδα πριν τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Δικέφαλος του βορρά θα αγωνιστεί μετά από πολύ καιρό με κόσμο στην έδρα του, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δοκιμάσει πράγματα ενόψει Κυπέλλου. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα επιδείξει να πάρει τη νίκη απέναντι στον Πλατανιά προκειμένου να αποδείξει πως ο ΠΑΟΚ είναι η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος.

Παρόλα αυτά ο Δικέφαλος του βορρά αναμένεται να παραταχθεί με κάποιες αλλαγές στη βασική του ενδεκάδα. Όπως τόνισε ο Λουτσέσκου οι αλλαγές που θα γίνουν δεν θα αφορούν τον Πρίγιοβιτς που κυνηγάει το βραβείο του πρώτου σκόρερ, ενώ αντίθετα ο Αντελίνο Βιερίνια αναμένεται να πάρει ανάσες και τη θέση του να πάρει ο Αζεβέδο.

Από ‘κει και πέρα, θα κάνει ντεμπούτο ο Μιχόγεβιτς. Ο 22χρονος Βόσνιος κεντρικός αμυντικός θα βρεθεί στο πλευρό του Φερνάντο Βαρέλα, καθώς ο Μαλεζάς ήταν ανέτοιμος και ο Κρέσπο τιμωρημένος και έτσι έμειναν εκτός αποστολής. Επίσης θα υπάρξει ακόμα μία αλλαγή, με τον Σάχοβ να παίρνει τη θέση του Κάνιας.

Τέλος, ΠΑΟΚ όπως όλα δείχνουν θα παραταχθεί με τον Πασχαλάκη κάτω από την εστία, τους Μάτος, Βαρέλα, Μιχόγεβιτς και Αζεβέδο από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα και την τριάδα Σάχοβ, Μαουρίσιο, Πέλκα στη μεσαία γραμμή. Μπίσεσβαρ, Κάμπος (έχουν πιθανότητες και οι Μακ, Λημνιός) θα αγωνιστούν στα άκρα ενώ στην κορυφή θα κινείται ο Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ