Παναθηναϊκός : Το κρίσιμο ραντεβού Αλαφούζου-Πιεμπονγκσάντ και το plan b

Παναθηναϊκός : Το κρίσιμο ραντεβού Αλαφούζου-Πιεμπονγκσάντ και το plan b

Η σημερινή συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αναμένεται να αποβεί καθοριστική για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Η σημερινή είναι είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον του Παναθηναϊκού, καθώς θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και στη συνάντηση θα συνοδεύεται από έναν άμεσο συνεργάτη του και τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί, Γιώργο Παχατουρίδη.

Οι δύο πλευρές θα προσπαθήσουν να βρουν ένα κοινό μέτωπο συμφωνίας. Από την πλευρά του ο Αλαφούζος φέρεται να επιθυμεί  να μπουν άμεσα μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου τα 27 εκατ. ευρώ που προτίθεται να βάλει η Pan Asia, ενώ ο Πιεμπονγκσάντ θα ζητήσει έγγραφες εγγυήσεις πως η πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ θα αποπληρώσει τα χρέη της, περίπου 20 εκατ. ευρώ.

Εφόσον υπάρξει συμφωνία ή έστω βρεθούν κάποια σημεία η επαφής, η Pan Asia αναμένεται να προχωρήσει σε οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ, διάρκειας περίπου ενός μήνα και εφόσον επιβεβαιωθούν τα στοιχεία που τους έχουν δοθεί, τότε θα προχωρήσει και η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Βέβαια, ο Παναθηναϊκός έχει άμεση ανάγκη από χρήματα και δεν αποκλείεται να συζητηθεί το ενδεχόμενο να μπει άμεσα ρευστό στα ταμεία της ομάδας από την πλευρά των επενδυτών και αν δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία να υπάρχει ρήτρα που θα πληρώσει ο νυν μεγαλομέτοχος.

Σαφέστατα αν δεν προχωρήσουν οι επαφές με τον Πιεμπονγκσάντ, τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Γιάννης Αλαφούζος έχει στα υπόψη ένα plan b, το οποίο προβλέπει ένα πολύ περιορισμένο μπάτζετ για την ερχόμενη σεζόν και βέβαια αναζήτηση άλλου επενδυτή για την ΠΑΕ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ