Ο Κίτσιου, η οψιόν και ο ΠΑΟΚ που παραμένει «σίγουρα μια επιλογή…»

Ο Κίτσιου, η οψιόν και ο ΠΑΟΚ που παραμένει «σίγουρα μια επιλογή…»

Ο Στέλιος Κίτσιου μίλησε στο Βέλγιο για το μέλλον του και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, μετά τον μονοετή δανεισμό του στη Σιντ-Τρούιντεν.

Πραγματοποιεί την πιο «γεμάτη» σεζόν της καριέρας του. Και ευελπιστεί ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη. Ο Στέλιος Κίτσιου, ολοκληρώνει μία πολύ καλή χρονιά στο Βέλγιο με τη φανέλα της Σιντ-Τρούιντεν και σε λίγο καιρό θα κληθεί να αποφασίσει-μάθει εκ νέου τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Με τον ίδιο να μην αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο δεσμεύεται με 2ετές συμβόλαιο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βελγική εφημερίδα «Het Beland Van Limburg», λοιπόν, ο 24χρονος δεξιός μπακ παραδέχθηκε ότι η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη είναι πιθανό σενάριο. «Εχω συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με τον ΠΑΟΚ και η επιστροφή μου στην Ελλάδα είναι σίγουρα μία επιλογή», ανέφερε αρχικά ο Κίτσιου, για να συμπληρώσει: «Περιμένω υπομονετικά. Πρώτα πρέπει να παίξουμε τα πλέι άουτ και να περάσουμε την Εουπεν».

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι στο δημοσίευμα τονίζεται ότι οι Ιάπωνες ιδιοκτήτες της Σιντ-Τρούιντεν δύσκολα θα κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς του παίκτη, που έχει καθοριστεί στο 1,2 εκατ. ευρώ, καθώς όπωςε επισημαίνεται «ο Κίτσιο είναι απλώς ένας ακόμη «μισθοφόρος», καθώς είναι γνωστό ότι τα ιαπωνικά αφεντικά προτιμούν να δανειστούν κάποιους παίκτες και για την επόμενη χρονιά»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ