Ξαναγράφουν για Φορτούνη – Μπεσίκτας στην Τουρκία

Ξαναγράφουν για Φορτούνη – Μπεσίκτας στην Τουρκία

Στο στόχαστρο της Μπεσίκτας και μάλιστα ως έναν εκ των βασικών της στόχων φέρνουν τον Κώστα Φορτούνη τα τουρκικά δημοσιεύματα.

Το όνομα του Κώστα Φορτούνη επαναφέρουν στο προσκήνιο για την Μπεσίκτας δημοσιεύματα από την Τουρκία, τονίζοντας ότι αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους των «Μαυραετών» για τη θέση του μεσοεπιθετικού.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «kartalbakisi.com» η Μπεσίκτας αναζητά τον διάδοχο του Άντερσον Ταλίσκα, ο οποίος είναι δανεικός από την Μπενφίκα και δύσκολα θα αγοραστεί από την τούρκικη ομάδα δεδομένου ότι η ρήτρα του βρίσκεται στα 21 εκατ. ευρώ.

Ο πρώτος παίκτης που είχαν στη λίστα οι «Μαυραετοί» είναι ο Λούκας Πακέτα της Φλαμένγκο, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις των Βραζιλιάνων (40-50 εκατ. ευρώ) έχουν απομακρύνει αρκετά την περίπτωση του και έχουν στρέψει τους διοικούντες την Μπεσίκτας σε πιο οικονομικές λύσεις.

Εδώ «κολλάει» το όνομα του Φορτούνη, καθώς όπως γίνεται λόγος στο δημοσίευμα, ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σενιόλ Γκιουνές, τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τις δυνατότητες του Έλληνα άσου του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι η περίπτωση του είναι πιο πιθανή σε σχέση με άλλες.

Παρόλα αυτά, το «Fox Sport» της Νότιας Αμερικής αναφέρει ότι ο Μαξιμιλιάνο Μέζα της Ιντεπεντιέντε είναι ο πρώτος στόχος της Μπεσίκτας, με τη ρήτρα του να φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ