Ολυμπιακός : Τα στοιχεία των παικτών της Ακαδημίας που είναι για πρώτη φορά σε αποστολή

Ολυμπιακός : Τα στοιχεία των παικτών της Ακαδημίας που είναι για πρώτη φορά σε αποστολή

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε σχετικά με τους πέντε παίκτες του Ολυμπιακού που συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά σε αποστολή της πρώτης ομάδας για το πρωτάθλημα.

Το μέλλον είναι εδώ για τον Ολυμπιακό και την Κυριακή το απόγευμα οι οπαδοί των Πειραιωτών θα έχουν ακόμη μία ευκαιρία να πάρουν μια γεύση. Οπως είναι ήδη γνωστό, ο Χρήστος Κόντης άφησε εκτός από τον τελευταίο φετινό αγώνα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τα περισσότερα «βαριά» ονόματα του Ολυμπιακού, επιλέγοντας να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Σε παίκτες που προέρχονται από την Ακαδημία και οι οποίοι διψούν να δείξουν στον κόσμο και (κυρίως) την ομάδα τους, ότι αξίζουν να βρίσκονται στον Ολυμπιακό. Οτι αξίζουν να πάρουν ευκαιρίες.

Από τους συνολικά 11 ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας που βρίσκονται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Κόντης, οι 5 εξ αυτών θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά έστω σε αποστολή της πρώτης ομάδας σε αγώνα πρωταθλήματος. Ο λόγος για τους Γιάννη Αγγελόπουλο (τερματοφύλακας), Στάθη Λάμπρου, Γιώργο Ξενιτίδη, Γιάννη Βάρκα και Θάνο Κωστανάσιο, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ντεμπουτάρουν με τα χρώματα της πρώτης ομάδας.

Ας δούμε ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία για τους πέντε παίκτες της ερυθρόλευκης Ακαδημίας.

Γιάννης Αγγελόπουλος

Γεννημένος το 1998 (3/4). Τερματοφύλακας. Βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το 2010. Έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα SL K-17 το 2015 και τα Πρωταθλήματα Super League K-20 το 2016 και το 2017. Είναι διεθνής. Συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε 18άδα αγώνα της πρώτης ομάδας, παρότι το όνομά του βρισκόταν και στις λίστες των εκτός έδρας αποστολών με Κέρκυρα και Παναιτωλικό (σ.σ. είχαν επιλεγεί 21 παίκτες).

Στάθης Λάμπρου

Γεννημένος το 1998 (20/9). Είναι στόπερ, αλλά στην Ακαδημία αγωνίζεται και ως μπακ και αμυντικό χαφ. Ξεκίνησε από τη Σχολή του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα. Κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League K-17 το 2017 και τα Πρωταθλήματα Super League K-20 το 2016 και το 2017. Έχει παίξει με τους Άνδρες στον αγώνα Κυπέλλου με τον Κισσαμικό. Φέτος σκόραρε στον αγώνα UEFA Youth League με την Σπόρτινγκ στο Ρέντη (2-2). Έχει 9 συμμετοχές στο Youth League. Στον Ολυμπιακό από το 2012. Είναι διεθνής. Είναι από τη Χαλκίδα και μένει στους ξενώνες στο Ρέντη.

Γιάννης Βάρκας

Γεννημένος το 1998 (27/3). Εντάχθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2014. Αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός και φέτος είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα Super League K-20, με 15 γκολ. Ηταν εκ των πρωταγωνιστών στην κατάκτηση του πρωταθλήματος SL K-17 το 2017 και τα SL K-20 το 2016 και το 2017. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπει το όνομά του σε αποστολή της πρώτης ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι από τη Χαλκίδα και μένει στους ξενώνες στο Ρέντη, όπως και συνολικά 51 παιδιά που

Γιώργος Ξενιτίδης

Γεννημένος στις 4 Σεπτεμβρίου 1999. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ως «8άρι». Ανήκει στον Ολυμπιακό από το 2013 και έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα SL K-15 το 2014, το Πρωτάθλημα SL K-17 το 2015 και το SL K-20 το 2017. Είναι διεθνής με την εθνική Νέων, ενώ και αυτός συμμετέχει για πρώτη φορά σε αποστολή της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού. Έχει 6 συμμετοχές στο Youth League (σ.σ. Champions League Νέων) και ήταν σκόρερ των Πειραιωτών στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους. Είναι από την Ξάνθη και μένει στους ξενώνες στο Ρέντη.

Θάνος Κωστανάσιος

Γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1999. Εντάχθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού από το 2012 και έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα Super League K-15 το 2014 και το Super League K-20 το 2017. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Φέτος είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, που τον άφησε εκτός δράσης για 2 μήνες, αλλά πλέον είναι υγιής και έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα. Έχει 5 συμμετοχές στο Youth League και έχει σκοράρει κόντρα στη Σπόρτινγκ. Είναι διεθνής, ενώ μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ