ΠΑΟΚ : Ο κόσμος ψήφισε τον Πασχαλάκη ως κορυφαίο της Λεωφόρου

ΠΑΟΚ : Ο κόσμος ψήφισε τον Πασχαλάκη ως κορυφαίο της Λεωφόρου

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ψήφισε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ως MVP της ομάδας στο διπλό με τον Παναθηναϊκό αφήνοντας δεύτερο τον Πρίγιοβιτς

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε από το κοινό του ΠΑΟΚ ως ο «Fans’ Man of the Match», στην εκτός έδρας νίκη του Δικέφαλου επί του Παναθηναϊκού με 3-0 την 29η αγωνιστική της Super League Σoυρωτή.

Πώς είναι δυνατόν να ξεχωρίσει ένας τερματοφύλακας σε μια μεγάλη νίκη; Κι όμως ο Πασχαλάκης ήταν εξαιρετικός. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μπήκαν καλύτερα στο πρώτο 20λεπτο και να έχασαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, αλλά ο Δικέφαλος βρήκε τρόπο να πάρει προβάδισμα και μετά δεν κοίταξε ποτέ πίσω, πετυχαίνοντας μία ακόμα μεγάλη νίκη τη φετινή σεζόν και φτάνοντας τους 67 βαθμούς εντός αγωνιστικού χώρου, περισσότερους από κάθε αντίπαλό του.

Στο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής δύο ήταν τα πρόσωπα που ξεχώρισαν και έδωσαν σκληρή μάχη για τον τίτλο του Fans’ Man of the Match, στον διαγωνισμό που διοργανώνει μετά από κάθε παιχνίδι ο ΠΑΟΚ.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν οι δύο παίκτες που ξεχώρισαν στο μεγάλο διπλό. Ο πρώτος με τις επεμβάσεις του κράτησε όρθιο τον Δικέφαλο στα σημεία του αγώνα που ο Παναθηναϊκός πίεσε την άμυνα του Δικεφάλου, ενώ ο δεύτερος με δύο γκολ έβαλε την υπογραφή του στο παιχνίδι.

Η μάχη ήταν οριακή αλλά εν τέλει ο Πασχαλάκης συγκέντρωσε το 48,24% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Ο Σέρβος φορ από την άλλη αρκέστηκε στο βραβείο του MVP της αγωνιστικής.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/992743755789692928

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ