ΠΑΟΚ : «Πρώτη» Μιχόγεβιτς με την ασπρόμαυρη φανέλα

ΠΑΟΚ : «Πρώτη» Μιχόγεβιτς με την ασπρόμαυρη φανέλα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε φανέλα βασικού στον Μάρκο Μιχόγεβιτς για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά στην αυλαία του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο 22χρονος αμυντικός θα είναι το νέο πρόσωπο στην 11αδα του Δικεφάλου για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Ο Λουτσέσκου πήρε αυτή την απόφαση γιατί έχει τον Κρέσπο τιμωρημένο, αλλά και τον Μαλεζά εκτός αποστολής, αλλά και γιατί θέλει να δει σε τι κατάσταση είναι ο Βόσνιος αμυντικός μετά τα προβλήματα τραυματισμού που είχε το προηγούμενο διάστημα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε για το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα να ξεκινήσει με τους Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, Δεξιά τον Μάτος, αριστερά τον Βιερίνια και στο κέντρο της άμυνας τους Μιχόγεβιτς και Βαρέλα. Στη μεσαία γραμμή ο Σακχόφ μετά από αρκετό καιρό θα είναι μαζί με τον Μαουρίσιο το δίδυμο στη μεσαία γραμμή. Στις πτέρυγες οι Μακ και Μπίσεσβαρ, στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Η ενδεκάδα του ΔικεφάλουΠασχαλάκης, Μάτος, Βιερίνια, Βαρέλα, Μιχόγιεβιτς, Σακχοφ, Μαουρίσο, Μακ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας και Πρίγιοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ