Κ-17: Το φοβερό fair play ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στο ματς με τον Άρη

Κ-17: Το φοβερό fair play ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στο ματς με τον Άρη

Με τον Θωμά Μαγή του Άρη να είναι στο έδαφος λόγω τραυματισμού, ο Χρήστος Λίγδας του Ολυμπιακού πέταξε την μπάλα έξω αν και έφευγε σε αντεπίθεση με εξαιρετικές προϋποθέσεις.

Μέσα από μία πολύ άσχημη στιγμή όπως είναι ο τραυματισμός ενός ποδοσφαιριστή, δημιουργήθηκε μία άλλη, πολύ όμορφη, που δείχνει και το μεγαλείο του ανθρώπου. Αλλά και το πώς πρέπει να είναι ο αθλητισμός, πόσω μάλλον σε αυτές τις ηλικίες.

Στον ημιτελικό του Final 4 Κ-17 συγκεκριμένα, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη, συνέβη κάτι υπέροχο από έναν ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων». Στο 36′, ο αντίπαλός του Θωμάς Μαγής τραυματίστηκε κι ενώ ο Χρήστος Λίγδας έφευγε με εξαιρετικές προϋποθέσεις στην επίθεση για γκολ, προτίμησε να στείλει έξω τη μπάλα για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον παίκτη του Άρη.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με σταρ του NBA και πορνοστάρ – «Με γαμ@@@@ χωρίς προφυλακτικό τόσες φορές και άφησες άλλη έγκυο»

Μια σπουδαία κίνηση από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που ίσως μοιάζει αυτονόητη, αλλά σίγουρα δεν είναι. Και είναι ενδεικτική της ποιότητας του ίδιου του νεαρού άσου, αλλά και της δουλειάς που γίνεται γενικότερα στα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών, η οποία δεν αφορά μόνο στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ