Έρχεται Ελλάδα εντός Μαΐου ο Γκραντ, ενημερωμένος για όλα ο Πιεμπονγκσάντ

Έρχεται Ελλάδα εντός Μαΐου ο Γκραντ, ενημερωμένος για όλα ο Πιεμπονγκσάντ

Επιβεβαιώνεται απόλυτα η αποκάλυψη από to10.gr για την είσοδο του Αβραάμ Γκραντ στον Παναθηναϊκό. Επίσκεψη του Ισραηλινού στην Ελλάδα, εντυπωσιάστηκε ο Αλαφούζος από το ενδιαφέρον του Παϊρότζ.

To10.gr ήταν το πρώτο Μέσο που είχε αποκαλύψει πως ο Αβραάμ Γκραντ θα βρίσκεται με πολύ σημαντικό ρόλο στην επόμενη μέρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αν ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και το fund «Pan Asia» γίνουν οι… ηγέτες του συλλόγου. Από τις 21 Απριλίου to10.gr είχε αναφερθεί με αναλυτικό ρεπορτάζ στις σκέψεις του Παϊρότζ σχετικά με τον Ισραηλινό προπονητή, κάτι που επιβεβαιώνεται πλέον απ’ όλες τις πλευρές.

Ο Γκραντ αναμένεται να είναι ο επόμενος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, ένα όνομα που σίγουρα θα προσδώσει τεράστιο κύρος στο ευρωπαϊκό προφίλ του Παναθηναϊκού, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί απανωτά… χτυπήματα.

Ο Αβραάμ Γκραντ είναι ενημερωμένος για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να είναι εκείνος που τον ενημερώνει άμεσα για τα πάντα: την πορεία των συζητήσεων, το τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό, την πιθανή τιμωρία του συλλόγου με αφαίρεση βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών.

Άλλωστε, ο Πιεμπονγκσάντ εμφανίστηκε στο ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο πλήρως ενημερωμένος για τα πάντα. Κάτι που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού. Ο Ταϊλανδός γνώριζε τα πάντα και μάλιστα με λεπτομέρειες σε ορισμένες περιπτώσεις, δείχνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο το πολύ ζεστό ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και για όλα όσα αφορούν τον σύλλογο.

Μάλιστα, από μόνος του ζήτησε να επισκεφτεί τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, εκεί όπου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι, ξεναγήθηκε στους χώρους και στη συνέχεια αποχώρησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ