ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ 4-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ 4-0

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε με νίκη επί της Κέρκυρας (4-0) την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντάουντα ο οποίος σημείωσε δύο γκολ ενώ είχε και μια ασίστ.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε με νίκη την εντυπωσιακή πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα, με την ομάδα του Περιστερίου να επικρατεί της Κέρκυρας με 4-0. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την φετινή Σούπερ Λίγκα κατακτώντας την τέταρτη θέση με 56 βαθμούς και το καλοκαίρι θα παίξουν στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ότι αφορά το ματς της τελευταίας αγωνιστικής, ο Ατρόμητος έφτασε εύκολα στη νίκη, απέναντι στην Κέρκυρα που έχει υποβιβαστεί και δεν μπόρεσε να δείξει κάτι το ιδιαίτερο.

Σούπερ Ντάουντα

Ο Ατρόμητος έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι και «καθάρισε» τη νίκη πριν καν συμπληρωθούν τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά. Ο Ντάουντα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Περιστερίου καθώς άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε με κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 14’. Κάπου εκεί τελείωσαν όλα καθώς η Κέρκυρα δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλός στο πρώτο μέρος, είχε ρυθμό στο παιχνίδι του και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές. Οι γηπεδούχοι είχαν μάλιστα και δοκάρι στο 38’ με τον Βασιλακάκη.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν δύο ακόμα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, με τον Κωτσόπουλο να κάνει το 3-0 στο 59’ (ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 56’) ενώ ο Ντιγκινί πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του στο 67’.

Το «κλειδί»: Τα δύο γκολ που πέτυχε ο Ατρόμητος στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του αγώνα έκριναν τα πάντα.

Το10άρι: Ο Ντάουντα ήταν ο MVP του ματς καθώς πέτυχε δύο γκολ ενώ είχε και μια ασίστ.

Στον πάγκο: Η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων ήταν πολύ κακή.

Γιατί κόουτς: Δεν μπορεί να πει κάποιος το παραμικρό στους παίκτες της Κέρκυρας για την αγωνιστική τους εικόνα, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν υποβιβαστεί και δεν είχαν ψυχολογία να παλέψουν το ματς.

Ατρόμητος – Κέρκυρα 4-0

Διαιτητής: Ζαχαριάδης

Γκολ: 6’, 14’ Ντάουντα, 59’ Κωτσόπουλος,  67’ Ντιγκινί

Κίτρινες κάρτες: 28’ Παμλίδης.

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς (76′ Μανδάς), Νάτσος, Ρισβάνης (68’ Στρούγγης), Χατζηισαΐας, Κωτσόπουλος (68’ Κυριακίδης), Γιαννούλης, Μπρούνο, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ντάουντα.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Γρομητσάρης, Κρητικός, Σπίνουλας (58’ Ρόλε), Παμλίδης (71’ Αναστασίου), Κοντός (80′ Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Μυτίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ