Η απόδοση του ΠΑΟΚ

Η απόδοση του ΠΑΟΚ

Ποιοι παίκτες ξεχώρισαν στην άνετη νίκη με 3-0 επί του Πλατανιά, για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο ΠΑΟΚ όπως αναμένονταν κέρδισε εύκολα τον Πλατανιά στην Τούμπα (χωρίς να πιάσει πάντως τοπ απόδοση) με 3-0, με τον κόσμο στις κερκίδες να φωνάζει «νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές» και συνθήματα για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ζητώντας από την ομάδα να φέρει το τρόπαιο στον Λευκό Πύργο.

Πασχαλάκης: Είχε ένα από τα πιο εύκολα απογεύματα της φετινής χρονιάς. Ήταν σχεδόν θεατής σε όλο το ματς και 1-2 φορές που χρειάστηκε είχε σωστές επεμβάσεις.

Μάτος: Πρόσθεσε άλλη μια ασίστ στον ενεργητικό του και είχε θετική παρουσία χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα.

Βιεϊρίνια: Για άλλο ένα ματς ήταν πολύ καλός χωρίς να χρειαστεί να πιάσει τοπ απόδοση. Είχε και μια ασίστ. Ο Πορτογάλος ήταν φέτος μεταξύ των κορυφαίων (αν όχι ο κορυφαίος) του ΠΑΟΚ.

Βαρέλα: Έκανε σε κάποια φάση ένα από τα ελάχιστα λάθη του τη φετινής, αλλά δεν το πλήρωσε ο ΠΑΟΚ. Συνολικά ήταν και πάλι καλός, χωρίς να έχει προβλήματα.

Μιχόγιεβιτς: Ο νεαρός Βόσνιος αμυντικός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και έκανε το ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ. Έχει καλά στοιχεία, αλλά δεν μπορεί να κριθεί σε ένα τόσο εύκολο παιχνίδι.

Μαουρίσιο: Κακός δεν ήταν αλλά και πάλι δεν ξεπέρασε τη μετριότητα. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά εδώ και καιρό παίζει μια ταχύτητα κάτω χωρίς να φορτσάρει.

Σάκχοφ: Τους τελευταίους μήνες είναι σταθερά καλός, είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή. Είχε καλή παρουσία στο χώρο του κέντρου και βοήθησε τον Δικέφαλο να ελέγξει τη μεσαία γραμμή.

Πέλκας: Πέτυχε ακόμη ένα γκολ (άνοιξε το σκορ) σε μια εξαιρετική χρονιά καθιέρωσης στον ΠΑΟΚ. Έχει κάνει και καλύτερα ματς φέτος και έγινε αλλαγή νωρίς στο β’ ημίχρονο.

Μπίσεσβαρ: Προσπαθούσε σε όλο το ματς να κάνει το κάτι παραπάνω και δεν του έβγαινε. Συνήθως όταν μπαίνει αλλαγή είναι καλύτερος από ότι όταν ξεκινά στο βασικό σχήμα.

Μακ: Ήταν ορεξάτος, αλλά όπως όλη τη σεζόν κάτι του έλειπε. Κυρίως η μεγαλύτερη ουσία στις ενέργειές του, καθώς κάποιες φορές γίνονταν πιο φλύαρος από όσο έπρεπε.

Πρίγιοβιτς: Έβαλε δύο γκολ και έκανε ένα σημαντικό βήμα για να εξασφαλίσει σίγουρα την πρώτη θέση των σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα. Έφτασε  τα 27 τέρματα στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ελ Καντουρί: Προσπάθησε να γίνει δημιουργικός αλλά δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο που αγωνίστηκε. Συνολικά ήταν μέτριος.

Τζάλμα Κάμπος: Επέστρεψε από τραυματισμό και έδειξε ετοιμοπόλεμος για τον τελικό του Κυπέλλου, όπου λογικά θα είναι και βασικός.

Λημνιός: Ο νεαρός δε φάνηκε ιδιαίτερα στον χρόνο που πήρε, άλλα έπαιξε λίγο για να κριθεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ