Μελισσανίδης: «Είμαστε όλοι χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην κορυφή!»

Μελισσανίδης: «Είμαστε όλοι χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην κορυφή!»

Εμφανώς χαρούμενος μετά την τεράστια επιτυχία της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θέλησε να σχολιάσει το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Χιμένεθ, παρά ευχαρίστησε άπαντες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Λίγα λεπτά μετά την στέψη της ΑΕΚ ως πρωταθλήτρια Ελλάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ευχαρίστησε ολόκληρη την κιτρινόμαυρη οικογένεια για την επιτυχία, μίλησε για το γήπεδο και το μέλλον της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των Κιτρινόμαυρων:

«Η προσπάθεια τελείωσε, ήταν επιτυχημένη, για όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ. Στους παίκτες, στην προπονητή, στον κόσμο. Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι που μετά από τόσα χρόνια είμαστε στην κορυφή. Η προσπάθεια πέτυχε, δικαίωση.

«Τέτοια μέρες, τέτοια λόγια…», ήταν το σχόλιό του για την ανανέωση του συμβολαίου του Μανόλο Χιμένεθ.

Για το γήπεδο: «Το γήπεδο για εμένα είναι προσωπικά, όχι ένα, αλλά πολλά πρωταθλήματα. Σύντομα θα είναι κι αυτό έτοιμο και θα πανηγυρίσουμε κι άλλα πρωταθλήματα στο σπίτι μας, στην Αγιά Σοφιά».

Για τα πιο κομβικά παιχνίδια της σεζόν: «Η ανατροπή του πρώτου γύρου και το διπλό στο Καραϊσκάκη ήταν κομβικά ματς. Στο ποδόσφαιρο θέλει να έχεις και λίγο τύχη. Εμείς είχαμε τύχη, αλλά και καλή ομάδα. Ήμασταν πολύ οργανωμένοι, σοβαροί, χωρίς φανφάρες, χτίζουμε σιγά – σιγά κι όχι από τη μια στιγμή στην άλλη».

Για το μέλλον: «Χτίζουμε μια ομάδα σιγά σιγά αυτά τα πέντε χρόνια, συνεχίζουμε και θα έχουμε κι άλλες διακρίσεις. Το μέλλον πρέπει να είναι καλό, θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ