Βαρέλα: «Θα θυμάμαι μέχρι να πεθάνω τον πανηγυρισμό με τον γιο μου»

Βαρέλα: «Θα θυμάμαι μέχρι να πεθάνω τον πανηγυρισμό με τον γιο μου»

Ο κεντρικός αμυντικός του «δικεφάλου» μίλησε για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και για τον πανηγυρισμό με τον γιο του στο γκολ επί της ΑΕΛ.

Ο Φερνάντο Βαρέλα με δηλώσεις του στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε με τη Λάρισα αγκαλιά με τον γιό του, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό με την ΑΕΚ.

Ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αρχικά για το ποια θεωρεί πως ήταν η καλύτερη στιγμή της φετινής σεζόν: «Δύσκολη ερώτηση, νομίζω πως η καλύτερη στιγμή ήταν ο πανηγυρισμός μου με τον γιο μου στο παιχνίδι με την Λάρισα. Είναι μια στιγμή που θα την κρατήσω μέχρι να πεθάνω».

Για την πρόοδο που παρουσίαζε ο ΠΑΟΚ παιχνίδι με παιχνίδι: «Αλλάξαμε προπονητή, ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες, στην αρχή όντως δυσκολευτήκαμε να συντονιστούμε σαν ομάδα και να δέσουμε. Παρόλα αυτά στην πορεία δουλέψαμε με τον προπονητή στην τακτική μας στην αυτοπεποίθηση μας και αυτό φάνηκε και στο γήπεδο. Τώρα έχουμε έναν στόχο τον τελικό του Κυπέλλου».

Για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Έχουμε ακόμη μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε, θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Όσον αφορά το παιχνίδι εκεί θα φανεί ποια είναι η καλύτερη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ