Γιαννακόπουλος: «Ισχύουν όλα, είχαμε φτάσει κοντά σε συμφωνία»

Γιαννακόπουλος: «Ισχύουν όλα, είχαμε φτάσει κοντά σε συμφωνία»

Ο Δ. Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε ότι κατέθεσε πρόταση για τον Παναθηναϊκό χωρίς το Athens Alive στο πακέτο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έφτασε πολύ κοντά να αναλάβει και την πράσινη ΠΑΕ όπως επιβεβαίωσε μέσω Instagram ο ίδιος. Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για επαφή του με τον Γιάννη Αλαφούζο την περασμένη Τετάρτη.

O μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ φέρεται να έκανε πρόταση για να μπει στην ΠΑΕ, χωρίς «συμπαίκτη» το Athens Alive, αναλαμβάνοντας το μάνατζμεντ του συλλόγου και αναγνωρίζοντας τα χρέη ύψους 47 εκατομμυρίων!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε στα πλάνα του να βάλει άμεσα 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η πρόταση προέβλεπε να μπει το 70% των εσόδων στην ΠΑΕ και το 30% να πάνε στον Γιάννη Αλαφούζο.

«Όλα είναι αλήθεια», σχολίασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω social media. Ενώ επιπλέον ξεκαθάρισε ότι έκανε την πρόταση με σκοπό να υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις δεδομένου ότι απαιτείται αρκετός χρόνος μέχρι να προχωρήσουν οι επαφές με το Athens Alive.

Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν μετά τη συμφωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, που φαίνεται πως είναι σε προχωρημένο στάδιο. Πλέον δύσκολα θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον μεγαλομέτοχο της πράσινης ΚΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ