Συνεχίζονται τα σενάρια για Αλμέιδα και Κλαμπ Αμέρικα: Η ρήτρα, το συμβόλαιο και τα πολλά λεφτά στο… τραπέζι

Συνεχίζονται τα σενάρια για Αλμέιδα και Κλαμπ Αμέρικα: Η ρήτρα, το συμβόλαιο και τα πολλά λεφτά στο… τραπέζι

«Βροχή» τα δημοσιεύματα για Ματίας Αλμέιδα και Κλαμπ Αμέρικα.

Σε… ησυχία δεν αφήνουν τον Ματίας Αλμέιδα οι Μεξικανοί.

Το τελευταίο διάστημα, δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για τον προπονητή της ΑΕΚ, με τους Μεξικανούς να τοποθετούν συνεχώς το όνομά του στο προπονητικό κάδρο της Κλαμπ Αμέρικα.

Διαβάστε επίσης: Χαμός για Τσιμίκα: Δυναμικό μπάσιμο για την απόκτησή του

Παρόλο που ο Αλμέιδα δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ΑΕΚ, στη χώρα των Αζτέκων συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό το ενδιαφέρον της Κλαμπ Αμέρικα για την περίπτωσή του.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας, «Esto», στέκεται στην… εμμονή της Αμέρικα με τον Αργεντινό προπονητή, ενώ παραθέτει και τα δεδομένα τόσο για τη ρήτρα, όσο και για το συμβόλαιό του.

«Ο άσσος στο μανίκι της είναι ο Ματίας Αλμέιδα. Η  αποχώρηση του Αλμέιδα από την ελληνική ομάδα θα εξαρτηθεί απλώς από ένα οικονομικό ζήτημα».

«Η Αμέρικα δεν θα έπρεπε να προσφέρει μόνο έναν υψηλό μισθό στον Αλμέιδα, οι άνθρωποι της θα ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν 3 εκατομμύρια δολάρια ανά σεζόν, αλλά υπάρχει και ρήτρα καταγγελίας ύψους 10 εκατ. ευρώ στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Αλμέιδα με την ΑΕΚ», αναφέρουν οι Μεξικανοί, επικαλούμενοι και ρεπορτάζ της εφημερίδας Ole.

Και καταλήγοντας το ρεπορτάζ αναφέρει: «Μ’ αυτόν τον τρόπο η Αμέρικα όχι μόνο θα έπρεπε να πείσει τον Ματίας Αλμέιδα να επιστρέψει στο μεξικάνικο ποδόσφαιρο, θα έπρεπε να πληρώσει τον υψηλό μισθό του και να πληρώσει την ΑΕΚ τη ρήτρα απόλυσης για τις υπηρεσίες του νυν προπονητή της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ