Τεννές: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, καταφέραμε κάτι πολύ δύσκολο»

Τεννές: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, καταφέραμε κάτι πολύ δύσκολο»

Ο προπονητής της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, μετά την ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΛ συνεχάρη την ομάδα για την παραμονή της στην κατηγορία!

Απόλυτα ικανοποιημένος για την πορεία της Λαμίας φέτος στο πρωτάθλημα ο προπονητής της Μπάμπης Τεννές συνεχάρη τους παίκτες του οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «κατάφεραν κάτι πολύ δύσκολο»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του τεχνικού της Λαμίας:

«Μια χρονιά εξαιρετική για την Λαμία. Κλείνει με τον καλύτερο τρόπο με ένα βαθμό στη δύσκολη έδρα της ΑΕΛ. Ειλικρινά μεγάλη προσπάθεια να καταφέρει η ομάδα αυτό που έκανε φέτος. Το καλοκαίρι είμαστε ήμασταν το φαβορί για υποβιβασμό, φτιάξαμε ομάδα σε 15 μέρες, γιατί οι υποχρεώσεις μας στην Β’ Εθνική καθυστέρησαν να τελειώσουν και καταφέραμε να αφήσουμε πίσω φέτος ομάδες με ιστορία και γνώση της κατηγορίας και σίγουρα διπλάσιο μπάτζετ από το δικό μας. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Καταφέραμε κάτι πολύ δύσκολο. Καλό καλοκαίρι και σε εσάς και σε όλους μας».

Για το αν θα μείνει είπε: «Δεν μπορώ να σας δώσω απάντηση. Είχαμε πει με την διοίκηση πως θα τα συζητήσουμε όλα όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Αυτό που προέχει τώρα είναι όσοι εμπλεκόμαστε σε αυτή τη προσπάθεια να το διασκεδάσουμε γιατί περάσαμε μια πραγματικά δύσκολη χρονιά».

Για τις δηλώσεις του Παπαϊωάννου περί αποχώρησής του σχολίασε πως «Λαμία υπάρχει γιατί υπήρχε αυτός. Πήρε μια ομάδα από το τοπικό και την έφτασε να αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ. Αυτό το γνωρίζουν όλοι στην Λαμία. Δεν μπορούσε να το φανταστεί κανείς αυτό που έγινε φέτος. Τώρα για τον ίδιο και το μέλλον του θα το δούμε το προσεχές διάστημα».

Για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς ανέφερε ότι: «Πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα το τι θα γίνει με τον μεγαλομέτοχο και στη συνέχεια θα έχουμε το χρόνο να συζητήσουμε…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ