ΑΕΚ: Παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Θέλτα λόγω Πινέδα αλλά έχει και τα… μάτια της ανοιχτά

ΑΕΚ: Παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Θέλτα λόγω Πινέδα αλλά έχει και τα… μάτια της ανοιχτά

Στην Ένωση γνωρίζουν ότι ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί παρελθόν από τη Θέλτα αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν και πολύ για τον Πινέδα και χτενίζουν την αγορά...

Η Θέλτα έλυσε τη συνεργασία της με τον Πορτογάλο τεχνικό Κάρλος Καραβαλιάλ και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή με τον καινούριο κόουτς (που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες), να αξιολογεί το ρόστερ και να κρίνει ανάλογα για τον Ορμπελίν Πινέδα.

Διαβάστε επίσης: Γκουντογκάν: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το μέλλον μου»

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν τις εξελίξεις στην ισπανική ομάδα, όμως δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν και για πάντα…

Ο Μεξικανός άσος θα βρίσκεται με την Εθνική του στο Final 4 του Nations League και εν συνεχεία στο Gold Cup, και θα αργήσει να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Θέλτα, και για αυτό το λόγο οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και χτενίζουν την αγορά για να βρουν τον αντι-Πινέδα, αν δεν τελειώσει σύντομα η υπόθεσή του.

Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να πάρουν παίκτη στη θέση του 27χρονου άσου, με την περίπτωσή του όμως να θεωρηθεί τελείως ανεξάρτητη και να ξαναγίνουν κινήσεις για τον Ορμπελίν.

Από εκεί και πέρα η Ένωση δεδομένα ψάχνει για στόπερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα των Μουκουντί, Βίντα, Μήτογλου και τον Αλμέιδα μάλιστα να προτιμάει αριστεροπόδαρο αμυντικό όπως ο Τζαβέλλας.

Τέλος, το βάρος θα πέσει και στην υπόθεση του εξτρέμ που θέλει ο Αργεντινός ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μεταγραφή επιθετικού με τα χαρακτηριστικά του περιφερειακού περισσότερο…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ