Μαυρογενίδης: «Μετά από πολλά χρόνια σε αυτά τα παιχνίδια, το σημερινό ήταν ό,τι καλύτερο έχω δει»

Μαυρογενίδης: «Μετά από πολλά χρόνια σε αυτά τα παιχνίδια, το σημερινό ήταν ό,τι καλύτερο έχω δει»

Στο πόσο συναρπαστικός ήταν ο σημερινός τελικός με τον ΠΑΟΚ, στάθηκε ο τεχνικός της Κ17 του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Έπειτα από ένα ΜΥΘΙΚΟ ματς το οποίο κρίθηκε στη παράταση ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-4 του ΠΑΟΚ και κατέκτησε τον φετινό τίτλο στο πρωτάθλημα της Superleague Κ-17. 

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, τεχνικός των «ερυθρολεύκων», είχε μόνο καλά λόγια να πεις για όλους, ενώ στάθηκε στην προσπάθεια και των δύο ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Ο επόμενος μεγάλος στόχος του Γκουαρντιόλα: Το μοναδικό επίτευγμα που κυνηγά (pics & vid)

«Μετά από πολλά χρόνια σε αυτά τα παιχνίδια, το σημερινό ήταν ότι καλύτερο έχω δει. Αξίζουν συγχαρητήρια στις δύο ομάδες, σήμερα όποιος και να ήταν νικητής θα το άξιζε. Τα παιδιά του Ολυμπιακού τίμησαν τη φανέλα που φορούσαν. Μέσα στο παιχνίδι οι παίκτες μου βρήκανε το κουράγιο και τα ψυχικά αποθέματα και με το ταλέντο τους ισορρόπησαν το παιχνίδι», είπε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε. «Να ευχαριστήσουμε και τον πρόεδρό μας, διότι με όλα αυτά που μας παρέχει φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Τα παιδιά που αγωνίζονται σε αυτήν την ομάδα είναι επιλεγμένα και η καθημερινότητά τους είναι εφάμιλλη των επαγγελματιών. Σε σχέση με το παρελθόν λείπουν τα «αλανιάρικα» παιδιά αν και τα δικά μας σήμερα έπαιξαν όλα έτσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ