Λουντ : «Θα πρέπει να γίνουν αλλαγές για να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Λουντ : «Θα πρέπει να γίνουν αλλαγές για να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Ο Ρόμπιν Λουντ θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, αλλά όπως τόνισε για να συμβεί αυτό πρέπει να γίνουν σημαντικές αλλαγές στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και ενδεχομένως αυτό να είναι το τελευταίο παιχνίδι με τη φανέλα του τριφυλλιού για τον Ρόμπιν Λουντ, διότι το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι.

Ο Φινλανδός ποδοσφαιριστής μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του ματς με την ακριτική ομάδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τις φήμες για ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Ο Λουντ τόνισε πως θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στους πράσινους και τη νέα σεζόν, αλλά για να συμβεί αυτό ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να γίνουν πολλές και σημαντικές αλλαγές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόμπιν Λουντ:

Για το αν το ματς με την Ξάνθη θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι: «Μπορεί. Αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ, ο Παναθηναϊκός είναι σαν στο σπίτι μου και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το τι μπορεί να τον κρατήσει στο τριφύλλι: «Θα πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές. Όλοι γνωρίζουν την κατάσταση. Υπάρχει διαρκώς μία αμφιβολία».

Για τις φήμες που θέλουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται κι αν θα πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα: «Υπάρχουν φήμες, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι γι’ αυτό. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι σαν οικογένεια για μένα. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι στην καρδιά μου. Αυτά μπορώ να πω για την ώρα».

Για τα οικονομικά προβλήματα και αν θα παίξουν κόντρα στην Ξάνθη, επειδή δεν πληρώθηκαν: «Θα κατεβούμε και προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην το κάνουμε».

Για το τελευταίο ματς πρωταθλήματος: «Όταν παίζεις μπροστά στον κόσμο σου πρέπει να δίνεις το 100%. Θες πάντα να κλείσεις με ωραίο τρόπο τη σεζόν κι αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ