Αποκλειστικό: Αυτοί βρέθηκαν στη χθεσινή συνάντηση στα γραφεία του ΣΚΑΪ

To10.gr φέρνει στη δημοσιότητα την... ιστορική φωτογραφία, στην οποία βρίσκονται όλοι όσοι συζητούσαν χθες στα γραφεία του Γιάννη Αλαφούζου την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Αποκλειστικό: Αυτοί βρέθηκαν στη χθεσινή συνάντηση στα γραφεία του ΣΚΑΪ | to10.gr

Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν ήταν μόνοι τους στη χθεσινή συνάντηση, που κράτησε περίπου 5 ώρες, στα γραφεία του πρώτου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Εκεί βρέθηκε φυσικά ο συνεργάτης του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος ταξίδεψε μαζί του για την Ελλάδα και είναι στο πλάι του σε κάθε μεγάλο deal που κάνει ο Ταϊλανδός και φυσικά οι νομικοί εκπρόσωποι των δύο πλευρών.

Ο… πονοκέφαλος του Κρίστισιτς έφερε τις «μπηχτές» του Σιμόες

Στην αποκλειστική φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα to10.gr, διακρίνεται από αριστερά προς τα δεξιά ο Γιώργος Παχατουρίδης, νομικός εκπρόσωπος του Παϊρότζ στην Ελλάδα, ο συνεργάτης του κ. Παχατουρίδη, Γιάννης Νεοκλέους (οι δύο συνέταξαν το χθεσινό MoU μεταξύ των δύο πλευρών το οποίο υπέγραψαν Παϊρότζ και Αλαφούζου), ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο άμεσος συνεργάτης/συνεταίρος του Παϊρότζ.

Φυσικά, στο ραντεβού υπήρχαν και συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου, καθώς και νομικοί εκπρόσωποι τόσο του mr ΣΚΑΪ, όσο και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το κλίμα στη συνάντηση ήταν πολύ ευχάριστο, αρκετές φορές μάλιστα Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ αστειεύτηκαν και γελούσαν και όλοι έδειξαν τη διάθεσή τους για να υπάρξει συνεργασία και να περάσει ο Παναθηναϊκός σε μια νέα εποχή, που θα φέρει την υπογραφή της «Pan Asia».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο