Νέα έκρηξη Γιώργου Σαββίδη με «πουτ@ν#ς», «ερχόμαστε» και… ένοπλους «Μάο-Μάο»! (pics, vid)

Νέα έκρηξη Γιώργου Σαββίδη με «πουτ@ν#ς», «ερχόμαστε» και… ένοπλους «Μάο-Μάο»! (pics, vid)

Ο Γιώργος Σαββίδης δεν σηκώνει το πόδι από το γκάζι και εξαπέλυσε νέα διαδικτυακή επίθεση, με αφορμή το «χάρτινο» πρωτάθλημα και ενόψει του τελικού του Κυπέλλου.

Ο Γιώργος Σαββίδης δεν τραβάει φρένο στην επιθετική ρητορική του. Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και με αφορμή το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα στα… χαρτιά, εξαπέλυσε έμμεσες (αλλά… ξεκάθαρες) διαδικτυακές επιθέσεις εναντίον του πρώην συμμάχου, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στο πρώτο μήνυμα που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, λίγες ώρες μετά τη φιέστα της ΑΕΚ, έκανε λόγο για «πουτ@ν#ς» και «σβησμένα τηλέφωνα», χωρίς, ωστόσο, να αναφέρει ποιον εννοούσε…

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μπράβο ΠΑΟΚ. Τελικά, αυτή η σεζόν ολοκληρώθηκε, καταλήξαμε σε συμπεράσματα, σβήσαμε νούμερα από πουτ@ν#ς από τα τηλέφωνά μας, κάνουμε κάποιες αλλαγές και συνεχίζουμε. Θα είμαστε δυνατότεροι την επόμενη χρονιά. Μόνο περηφάνια. Μόνο ΠΑΟΚ. 70 βαθμοί στα γήπεδα και ένα παιχνίδι λιγότερο»!

Από εκεί και πέρα, συνέχισε τη διαδικτυακή δραστηριότητά και με άλλες αναρτήσεις. Αρχικά ευχαρίστησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου, εν συνεχεία αποθέωσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και ανέβασε βίντεο με τα συνθήματά τους για το… πρωτάθλημα, ενώ για το τέλος άφησε τον τελικό του Κυπέλλου. Με τις αναρτήσεις του να είναι άκρως επιθετικές.

Αρχικά ανέβασε μια φωτογραφία από πούλμαν οπαδών του ΠΑΟΚ στην Εθνική Οδό, σημειώνοντας: «Τσεκάρετε τις κάμερες οργανωτές από τα Lidl, γιατί εμείς ερχόμαστε». Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς η επόμενη ανάρτησή του ήταν μια έμμεση απάντηση στον Μελισσανίδη για τους… Μάο-Μάο. Ετσι. ο Γ. Σαββίδης δημοσίευσε έναν Αφρικανό, ο οποίος έχει στον ώμο του ένα πολυβόλο όπλο. Μήνυμα που δεν το λες και ιδιαιτέρως… νορμάλ, ειδικά πριν από ένα παιχνίδι που μυρίζει μπαρούτι εδώ και βδομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ