Τζακ Σρίσουμριντ: Αυτός είναι ο άνθρωπος δίπλα στον Πιεμπονγκσάντ

Τζακ Σρίσουμριντ: Αυτός είναι ο άνθρωπος δίπλα στον Πιεμπονγκσάντ

To10.gr παρουσιάζει τον άμεσο συνεργάτη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, με τον οποίο ήρθαν μαζί στην Αθήνα. Διευθυντικό στέλεχος της Empire Asia Group και μέσα σε όλα τα ποδοσφαιρικά deals του Παϊρότζ (Σίτι, Ρέντινγκ, Όξφορντ, Λέστερ)!

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν ταξίδεψε μόνος του για την Ελλάδα. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας είχε μαζί έναν άμεσο συνεργάτη του, ο οποίος ήταν στη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως συμβαίνει σε κάθε επαγγελματική συνάντηση που αφορά… εκατομμύρια ευρώ, όπως αυτές που κάνει ο Παϊρότζ.

To10.gr έψαξε και βρήκε ποιος είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται μονίμως στο πλάι του Παϊρότζ εδώ και πολλά χρόνια. Πρόκειται για τον Τζακ Σρισουμρίντ (Taweesuk Jack Srisumrid, όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του). Ο Τζακ, όπως τον αποκαλούν όλοι όσοι τον γνωρίζουν, είναι διευθύνων σύμβουλος του Empire Asia Group, της εταιρείας συμβουλευτικών υπηρεσιών και ιδιωτικών επενδύσεων, της οποίας ηγείται ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Στο βιογραφικό του σημείωμα στην ιστοσελίδα της εταιρείας, αναφέρεται πως ο Σρίσουμριντ έχει ιδιαίτερη τεχνογνωσία σε θέματα συγχωνεύσεων και εξαγορών, χρηματοοικονομικής ανάλυσης και αποτίμησης, στρατηγικής επισκόπησης και ανάλυσης, καθώς και τη διάρθρωση των συναλλαγών και τις διαπραγματεύσεις. Το έργο του έχει συμβάλει σε επιτυχημένες συναλλαγές για τον όμιλο και τους πελάτες του, συμπεριλαμβανομένης της παροχής συμβουλών για τους κύριους μετόχους της PT Bumi Resources Tbk. και PT Berau Coal Energy Tbk. που οδήγησαν στην αντισταθμιστική εξαγορά 3 δισεκατομμυρίων το 2011 που δημιούργησε τη Bumi PLC, την πρώτη μεγάλη ινδονησιακή επιχείρηση που θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Τζακ και ποδόσφαιρο: Ενεργό ρόλο σε όλα τα deals

Φυσικά, η συνεργασία του με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και η θέση που κατέχει στην «Empire Asia» δεν θα μπορούσε να τον αφήσει εκτός από τα ποδοσφαιρικά deals στα οποία έχει προχωρήσει ο Παϊρότζ.

Ο Σρισουμρίντ ήταν σε κάθε συνάντηση και σε κάθε deal στο πλευρό του Πιεμπονγκσάντ. Ήταν εκεί από το deal με τη Μάντσεστερ Σίτι και την οικογένεια Μανσούρ, μέχρι σε αυτό με Όξφορντ, τη Ρέντινγκ, τη Λέστερ και τη Μουσκρόν.

Μάλιστα, όταν έγινε η μεταβίβαση των μετοχών της Σίτι στον ζάμπλουτο Μανσούρ, ένα χρόνο μετά την εξαγορά του συλλόγου από τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης, ο Σρισουμρίντ είχε ρόλο στο διοικητικό συμβούλιο της Σίτι. Ο Τζακ ανέλαβε ενεργό ρόλο ως εκτελεστικός διευθυντής στο διοικητικό συμβούλιο και ως αναπληρωτής διευθυντής της ομάδας διαχείρισης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι ένα από τα πρόσωπα – κλειδιά στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, αφού έχει και την εμπειρία και την τεχνογνωσία σε πολλούς τομείς και είναι άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του Παϊρότζ. Γι’ αυτό και ήταν ο μοναδικός που ταξίδεψε μαζί του και έλαβε μέρος σε όλες τις διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο, μιλώντας πολλές φορές και για ποδοσφαιρικά θέματα.

Ο Σρισουμρίντ θα αναχωρήσει και αυτός σήμερα για το Λονδίνο, αφού δεν ταξίδεψε χθες μαζί με τον Παϊρότζ και αναμένεται στη χώρα μας στις αρχές Ιουνίου, όταν θα βαδίζει στην τελική του ευθεία ο νομικός και οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ