Νέες δηλώσεις Πινέδα για το μέλλον του: «Θέλω να μείνω…»

Νέες δηλώσεις Πινέδα για το μέλλον του: «Θέλω να μείνω…»

Για άλλη μια φορά, ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για το μέλλον του.

Ενας από τους κυριότερους λόγους όπου η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι αναμφίβολα ο Ορμπελίν Πινέδα.

Σημείο αναφοράς στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ο Μεξικανός άσος έκανε… παπάδες, αφήνοντας τους πάντες άφωνους με τα κατορθώματά του.

Διαβάστε επίσης: Επιμένει και… περιμένει για Αντσελότι η Βραζιλία (pic)

Με τις μέρες να περνούν, άπαντες ανυπομονούν να μάθουν που θα συνεχίσει την καριέρα του ο 27χρονος μεσοεπιθετικός. «Βροχή» τα δημοσιεύματα για το μέλλον του, με τον ίδιο να αποφεύγει τις ξεκάθαρες απαντήσεις.

«Η αλήθεια είναι πως ζω μέρα την μέρα, το άφησα στον ατζέντη μου. Του είπα «είναι δική σου δουλειά, θα φροντίσω να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο, δώσε μου τα δεδομένα που δουλεύουν» και ας έρθουν εκπλήξεις. Πιστεύω ότι όταν εμείς οι παίκτες μένουμε εκτός, έρχονται οι καλύτερες προτάσεις», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Azteca Deportes.

Πάντως, ο Πινέδα έσπευσε να βάλει φρένο στα σενάρια επιστροφής στο Μεξικό, τονίζοντας πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

«Ορίστε, το έλεγα πάντα. Πρώτα είναι το όνειρό μου να συνεχίσω να εξελίσσομαι, να συνεχίσω να πετυχαίνω και να συνεχίσω να χτυπάω πόρτες, ώστε να υπάρχουν περισσότεροι Μεξικανοί», κατέληξε.

Θυμίζουμε, πως η ΑΕΚ καταβάλει προσπάθειες για να τον διατηρήσει στις τάξεις της, ενώ χθεσινό ισπανικό δημοσίευμα, ενέπλεξε στην υπόθεση τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ