Μεγάλη ανησυχία στην ΑΕΚ με Φερνάντες

Μεγάλη ανησυχία στην ΑΕΚ με Φερνάντες

Ο Ισπανός άσος ενημέρωσε πως κατά τη διάρκεια ειδικού προγράμματος προπόνησης, που κάνει στη Σαραγόσα, τραυματίστηκε κοντά στον αχίλλειο!

Πόλυ άτυχος όπως φαίνεται στάθηκε ο Πάολο Φερνάντες στην Ισπανία όπου βρίσκεται την περίοδο των διακοπών του. Ο Ισπανός άσος της ΑΕΚ ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ένωσης πως κατά τη διάρκεια ειδικού προγράμματος που ακολουθεί στην Σαραγόσα τραυματίστηκε σε ένα σημείο κοντά στον αχίλλειο.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Παράταση ή στέψη;

Ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το μέγεθος του τραυματισμού του Φερνάντες αφού δεν έχει υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο 24χρονος άσος πάντως ενημέρωσε τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» για το θέμα που αντιμετωπίζει και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το ιατρικό τιμ της ομάδας προκειμένου να αποφασισθεί αν θα κάνει τις εξετάσεις στην Ισπανία ή γυρίσει άρον άρον στη χώρα μας για να τις πραγματοποιήσει.

Πάντως υπάρχει έντονη ανησυχία στους ιθύνοντες της Ένωσης για τον τραυματισμού του Φερνάντες ωστόσο περιμένουν κι άλλα στοιχεία για να έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πρόβλημα του Ισπανού άσου και να το αντιμετωπίσουν ανάλογα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ