Η ιδιαίτερη περίπτωση του Μπρούνο Γκασπάρ και ο Ολυμπιακός

Η ιδιαίτερη περίπτωση του Μπρούνο Γκασπάρ και ο Ολυμπιακός

Η πιθανή πώληση του Ομάρ, η επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος, το «όχι» της Φιορεντίνα στον δανεισμό και το μπάσιμο της Γουλβς για την απόκτηση του δεξιού μπακ που θα ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο αποκλεισμός του Ομάρ Ελαμπντελαουί από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι μια τυχαία επιλογή. Ο Νορβηγός δεξιός μπακ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είναι ένας εκ των αρχηγών των Πειραιωτών, αλλά στο Μεγάλο Λιμάνι περιμένουν προτάσεις, για να τον αποχωριστούν. Καθώς ο Ομάρ δεν έχει αυτή τη στιγμή καμία σχέση με τον προ τριετίας ποδοσφαιριστή που εντυπωσίασε την Ευρώπη και έκανε μέχρι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού για την απόκτησή του!

Στον Πειραιά έχουν αποφασίσει ότι μια αλλαγή στην καριέρα του Ελαμπντελαουί είναι επιβεβλημένη. Και για αυτόν τον λόγο περιμένουν να ακούσουν προσφορές για την παραχώρησή του. Την ίδια ώρα που ο Πέδρο Μαρτίνς και οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού έχουν καταρτίσει τη δική τους λίστα για τον πιθανό αντικαταστάτη του. Μια λίστα, στην οποία περίοπτη θέση έχει ο Μπρούνο Γκασπάρ. Ένα «παιδί» του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, για τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και περιμένουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός έχει ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης του 25χρονου δεξιού μπακ της Φιορεντίνα. Τόσο από την ιταλική ομάδα όσο και από τον εκπρόσωπο του παίκτη, Κάρλος Γκονσάλβες. Έναν ατζέντη με παραδοσιακά καλές σχέσεις με τη διοίκηση των Πειραιωτών και πολλά deals στο ενεργητικό του με την ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού. Με το deal του Μπρούνο Γκασπάρ, ωστόσο, να μην είναι ιδιαίτερα εύκολο. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή.

ΟΧΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, ΜΟΝΟ ΠΩΛΗΣΗ

Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η Φιορεντίνα δεν συζητάει επουδενί το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη. Οι Βιόλα πλήρωσαν 4.000.000 € πέρυσι για να τον αποκτήσουν από τη Βιτόρια Γκιμαράες και για να τον παραχωρήσουν ζητούν τουλάχιστον τα ίδια χρήματα. Ποσό, ωστόσο, που δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη, ούτε από τις άλλες ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola», για τον Μπρούνο Γκασπάρ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον η Γουλβς. Η αγγλική ομάδα κέρδισε την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από πολλά χρόνια και ο άνθρωπος που την ελέγχθε και αποφασίζει για όλα, ο διαβόητος Ζόρζε Μέντες, έχει στις πρώτες επιλογές του το όνομα του Πορτογάλου μπακ. Με τον επίσης Πορτογάλο τεχνικό των «Λύκων», Νούνο Εσπίριτο Σάντο, να τον θεωρεί ιδανικό για να καλυφθεί το πρόβλημα στο δεξιό άκρο της άμυνας του αγγλικού συλλόγου.

ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ…

Η φετινή σεζόν δεν ήταν όπως περίμενε ο Γκασπάρ. Εχει μόλις 15 συμμετοχές σε Καμπιονάτο και Κόπα Ιτάλια, κυρίως μπαίνοντας ως αλλαγή. Εντούτοις, πριν τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τζένοα, ο προπονητής της Φιορεντίνα, Στέφανο Πιόλι, αποκάλυψε ότι θα τον χρησιμοποιούσε βασικό, εξήρε το ταλέντο του, αλλά ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να του αποδείξει μέσα στο γήπεδο ότι αξίζει τη θέση του βασικού. Με τον Ιταλό τεχνικό, ωστόσο, να μην κρύβει ότι προτιμάει διαφορετικού τύπου μπακ και για αυτόν τον λόγο ο Πορτογάλος δύσκολα θα «ταιριάξει» στα πλάνα του.

Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη υπόθεση παρακολουθείται διακριτικά από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον πρώην παίκτη του. Ενώ και ο Γκασπάρ δεν είναι αρνητικός να αγωνιστεί στους Ερυθρόλευκους. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να γίνουν πολλά. Καθώς η περίπτωση του 25χρονου Πορτογάλου θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος του Καμπιονάτο. Αρα, δεν υπάρχει βιασύνη…

https://www.youtube.com/watch?v=HwAvlOGieYQ

https://www.youtube.com/watch?v=S8y3ouNvdeg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ