Στην έξοδο και ο Αουγκούστο; Τι δήλωσε ο μάνατζερ του…

Στην έξοδο και ο Αουγκούστο; Τι δήλωσε ο μάνατζερ του…

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο «πολιορκείται» και ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να χάσει ένα από τα βασικά του «όπλα»

Σε μια δύσκολη περίοδο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που μετά από την περσινή αποτυχημένη σεζόν ψάχνει τον τρόπο να βρει τον δρόμο του. Τα πράγματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου μόνο ρόδινα δεν είναι την ώρα που οι… παλιοσειρές αποχώρησαν από την ομάδα με τον Ρουμάνο τεχνικό που συχνά-πυκνά εμπλέκεται σε σενάρια αποχώρησης να αγωνιά και για το μέλλον του Ντάγκλας Αουγκούστο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος βλέπετε βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, με την Κράσνονταρ να παρουσιάζεται ως η πιο δυνατή διεκδικήτρια του, και στον ΠΑΟΚ προφανώς δεν νοιώθουν και πολύ καλά.

Διαβάστε επίσης: Μαυροπάνος: «Αν δουλέψουμε όπως πρέπει αμυντικά, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε Ζιρού-Εμπαπέ»

Γιατί καλά να γεμίζουν τα ταμεία όπως έκαναν με πωλήσεις παικτών που θα μπορούσαν σίγουρα να βοηθήσουν αγωνιστικά την ομάδα αλλά προτιμήθηκε το χρήμα, όμως στην προκειμένη περίπτωση μια πώληση του Αουγκούστο θα είναι μεγάλη απώλεια για την ομάδα του Λουτσέσκου. Μια πώληση που μόνο απίθανη δεν είναι όπως άλλωστε άφησε να φανεί και ο ίδιος ο μάνατζερ του παίκτη, Άλαν Εσπινόζα μιλώντας ιστοσελίδα euro-football.ru με αφορμή την Κράσνονταρ.

«Ενδιαφέρον από την Κράσνονταρ; Ο Ντάγκλας Αουγκούστο έκανε σπουδαία σεζόν στον ΠΑΟΚ και είναι λογικό να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτόν από άλλες ομάδες σε αυτή την μεταγραφική περίοδο. Δεν θα ήθελα όμως να υποδείξω συγκεκριμένους συλλόγους που μπορεί να ενδιαφέρονται».

Ο Βραζιλιάνος άσος πριν από λίγους μήνες υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2026 με απολαβές κοντά στο 1.000.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ