Πετράκης : «Αυτή η νίκη αποκαθιστά την προσπάθειά μας»

Πετράκης : «Αυτή η νίκη αποκαθιστά την προσπάθειά μας»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, χαρακτήρισε τη νίκη αυτή σπουδαία και σαν αναγνώριση μιας χρονιάς με μεγάλη προσπάθεια από τους Γιαννιώτες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε με μια εμφατική νίκη τη σεζόν, επικρατώντας του Ολυμπιακού 3-0, με τον Γιάννη Πετράκη να τη χαρακτηρίζει ως νίκη-επιβράβευση της σεζόν για όλους στον σύλλογο, ενώ παράλληλα προανήγγειλε την έναρξη συζητήσεων για την πιθανή παραμονή του.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Νομίζω ότι ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για τον ΠΑΣ, σε πολλά παιχνίδια δεν εισπράξαμε αυτό που δικαιούμαστε, όμως νομίζω ότι ο τελευταίος αγώνα αποκαθιστά την προσπάθειά μας. Σήμερα πήραμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, νομίζω ότι αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο του ματς που είχαμε κάποια προβλήματα, εμείς είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, βάλαμε τρία γκολ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση, προσπάθεια και εικόνα η αποψινή, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Όσον αφορά το μέλλον μου, μιλάω με τον πρόεδρο και ό,τι προκύψει θα ανακοινωθεί, δεν θα το πούμε από εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ