«Βροχή» τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για ΑΕΚ και Πινέδα

«Βροχή» τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για ΑΕΚ και Πινέδα

Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Ορμπελίν Πινέδα στην Ισπανία.

Πιο ξεκάθαρος δε θα μπορούσε να γίνει ο πρόεδρος της Θέλτα: «Σταθερά έχουμε δύο ή τρεις προτάσεις για τον Ρούμπεν Μπλάνκο και τον Ορμπελίν Πινέδα», τόνισε ο Κάρλος Μουρίνιο, επιβεβαιώνοντας το ζωηρό ενδιαφέρον για τον Μεξικανό άσο.

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα, με τους Ισπανούς να στέκονται στην… τρέλα της ΑΕΚ για την περίπτωσή του.

Διαβάστε επίσης: «Τρελαμένος» ο Γουόκαπ: «Η καλύτερη ομάδα που έχω υπάρξει ο φετινός Ολυμπιακός – Αφιερωμένος ο τίτλος στη Θύρα 7»

Τα δημοσιεύματα στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου για τον 27χρονο παίκτη συνεχίζονται, με λογαριασμό που ασχολείται αποκλειστικά με τα νέα της Θέλτα να αναφέρει πως «η Θέλτα τοποθέτησε προς πώληση τον Μεξικανό, Ορμπελίν Πινέδα και η ομάδα που ενδιαφέρεται περισσότερο είναι η ΑΕΚ».

Παράλληλα, οι Ισπανοί αποκαλύπτουν και τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή. Έτσι στην ανάρτηση επισημαίνεται πως «ο Ορμπελίν φαίνεται να θέλει ακόμα να παίξει στην Ελλάδα, όπου έκανε εξαιρετική σεζόν». Και καταλήγοντας, βέβαια, ζητεί από τους φίλους της ομάδας και ακόλουθους να καταθέσουν τη γνώμη τους. «Τι πιστεύετε ότι θα συμβεί στην υπόθεση του Πινέδα;», είναι το ερώτημα που τίθεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ