Πέλλιος : «Ο ΠΑΟΚ για μας είναι πρωταθλητής»

Πέλλιος : «Ο ΠΑΟΚ για μας είναι πρωταθλητής»

Ο Φιλώτας Πέλλιος μίλησε για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι ο Δικέφαλος είναι ο κανονικός πρωταθλητής και στον τελικό οφείλει να δείξει ότι θέλει πιο πολύ και το Κύπελλο, για να το πάρει.

Ο Φιλώτας Πέλλιος, ο οποίος είναι πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων του ΠΑΟΚ, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Fair Play 96,1» και μίλησε για την πορεία του Δικεφάλου.

Ακόμη αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αλλά και στη μεμονωμένη συνάντηση που είχαν κάποιοι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χωρίς να εκπροσωπούν όμως τον σύνδεσμο βετεράνων του Δικέφαλου. Γι’ αυτό το θέμα είπε: «Ως σύνδεσμος βετεράνων δεν είχαμε καμία πρόσκληση, αλλά ακόμα και να είχαμε θα απαντούσαμε αρνητικά. Οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚτσήδες, είναι με την πλευρά του ΠΑΟΚ. Επικοινωνήσαμε με τα άτομα που πήγαν και μας επιβεβαίωσαν ότι πήγαν με δική τους ευθύνη».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν: «Η χρονιά έδειξε ότι ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος με 70 βαθμούς. Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια μέσα στις δικαστικές αίθουσες και ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από την ΑΕΚ! Ας βγάλουν όλοι τα συμπεράσματά τους. Εμείς αισθανόμαστε ότι είμαστε πρωταθλητές, η ομάδα πήγε πάρα πολύ καλά και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα είναι ακόμα πιο δυνατός».

Για τα στοιχεία που του άρεσαν από τον φετινό ΠΑΟΚ τόνισε: «Υπήρχε μία χημεία της ομάδας, η οποία φάνηκε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Η ομάδα «έδεσε» μετά τον κορμό που επέλεξε ο Λουτσέσκου κι έτσι «περπάτησε» μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο από κάθε άλλη ομάδα. Επίσης, είναι σημαντική η διάκριση για τον Πρίγιοβιτς που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό ο σέντερ φορ σου να βάζει τόσα γκολ. Παράλληλα, όμως, η άμυνα έδωσε τα θετικά αποτελέσματα κι επιμένω ότι από εκεί ξεκινάει η κάθε ομάδα».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το προσεχές Σάββατο είπε: «Είναι ένα παιχνίδι 90 λεπτών, στο οποίο θα πάρουν το αποτέλεσμα αυτοί που το θέλουν περισσότερο. Οι παίκτες πρέπει να μπουν αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό, προκειμένου να δείξουν πραγματικά ότι είναι καλύτεροι από την ΑΕΚ. Το ματς θα παιχτεί στο σκληρό παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει ότι το θέλει πιο πολύ από την αντίπαλό του».

Για τη συμμετοχή του Μιχόγεβιτς στο παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Έχει καλά χαρακτηριστικά το παιδί, αλλά πρέπει να του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες. Σε ορισμένες στιγμές ήταν λίγο άτολμος. Είναι 22 χρονών, άρα έχει το μέλλον μπροστά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ